Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

"}

Havaianas

Havaianas är ett av världens mest ikoniska och framstående varumärken inom flip-flop-industrin. Det brasilianska företaget grundades 1962 och har sedan dess erövrat modevärlden.

Färg
Storlek
Dam/Herr/Barn/Acc
Varugrupp
Pris
Sortera efter

1 träff.

Shoppa flip-flops från Havaianas online

Havaianas är ett av världens mest ikoniska och framstående varumärken inom flip-flop-industrin. Det brasilianska företaget grundades 1962 och har sedan dess erövrat modevärlden.

 

Namnet "Havaianas" kommer från det portugisiska ordet för invånare från Hawaii, vilket ger varumärket en exotisk och tropisk känsla.Det som särskiljer Havaianas från andra flip-flop-märken är deras användning av en unik gummi- och gummiblandning för sulan. Denna specialdesignade sula är flexibel, hållbar och vattenavstötande, vilket gör att sandalerna kan bäras både på stranden och i stadsmiljö. Dessutom ger den en otroligt bekväm passform som formar sig efter användarens fot med tiden, vilket gör att många lojala kunder återkommer gång på gång.

 

En av de mest kända designelementen hos Havaianas är de tunna och eleganta remmarna som fäster på sulan. Dessa remmar är tillverkade av mjuk och följsam plast, vilket gör dem skonsamma mot huden och minskar risken för skavsår. Remmarna finns i olika färger och mönster, vilket ger kunderna möjlighet att välja en stil som passar deras personlighet och klädstil.

 

Skor från Havaianas hos Scorett

Havaianas har blivit en symbol för avslappnad elegans och sommarlivsstil. Deras flip-flops har setts på fötterna hos modeikoner och vanliga människor över hela världen. Med ett brett utbud av färger, mönster och dekorationer erbjuder varumärket något för alla smaker och tillfällen. Klicka hem dina nya flip-flops online hos Scorett redan idag!

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.