Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

"}

Hugo Boss

Hugo Boss är kända för sin eleganta och sofistikerade design. Varumärket erbjuder herrskor av högkvalitativt hantverk, tidlös stil och moderna detaljer. 

Shoppa herrskor från Hugo Boss online

Hugo Boss är kända för sin eleganta och sofistikerade design. Varumärket erbjuder herrskor av högkvalitativt hantverk, tidlös stil och moderna detaljer. 

 

En av de mest framstående egenskaperna hos Hugo Boss herrskor är deras stilrena och minimalistiska design. Deras skor har en elegant och sofistikerad estetik som passar både för formella och informella tillfällen. Oavsett om det är ett viktig affärsmöte, en festlig tillställning eller en avslappnad dag på stan, erbjuder Hugo Boss skor en tidlös och klassisk stil som aldrig går ur modet.

 

Hos Scorett hittar du skor från Hugo Boss för olika tillfällen. Deras kollektion omfattar bland annat dressade oxfordskor, eleganta loafers, avslappnade sneakers och stilfulla stövlar. Varje sko är designad med noggrann uppmärksamhet på detaljer för att ge en perfekt balans mellan komfort och stil.

 

Kvalitet är en viktig faktor för Hugo Boss och deras herrskor är inget undantag. De använder sig av högkvalitativa material, som finaste läder och mocka, för att säkerställa att deras skor håller högsta standard och håller länge. Dessutom är deras skor noggrant konstruerade för att ge stöd och komfort till användarens fötter, vilket gör dem bekväma att bära under långa perioder.

 

Hugo Boss herrskor är också kända för sina subtila logodetaljer, som en diskret prägling av varumärkets namn eller logotypen på skons yttersula eller innersula. Dessa små detaljer ger skorna en touch av exklusivitet och visar på den höga kvaliteten och hantverket som ligger bakom varje par.

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.