Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

"}

Icebug

Icebug är ett svenskt varumärke som har specialiserat sig på skor för aktiviteter utomhus och i vinterförhållanden. Grundat 2001 av två entusiastiska äventyrare, har Icebug snabbt etablerat sig som ett pålitligt varumärke inom skovärlden, känt för sina innovativa teknologier och högpresterande skor.

Färg
Storlek
Material
Dam/Herr/Barn/Acc
Varugrupp
Pris
Sortera efter

24 träffar.

Shoppa skor från Icebug online

Icebug är ett svenskt varumärke som har specialiserat sig på skor för aktiviteter utomhus och i vinterförhållanden. Grundat 2001 av två entusiastiska äventyrare, har Icebug snabbt etablerat sig som ett pålitligt varumärke inom skovärlden, känt för sina innovativa teknologier och högpresterande skor.

 

En av de mest framstående egenskaperna hos Icebug skor är deras överlägsna grepp och stabilitet. Varumärket har utvecklat sin egen teknologi för yttersulor, kallad "BUGrip", som är speciellt utformad för att ge utmärkt grepp på hala och isiga ytor. Med detta unika grepp blir Icebug-skorna en perfekt följeslagare för utomhusaktiviteter i vinterförhållanden, som vandring, löpning, eller bara en promenad i snö och is.

 

En annan framstående egenskap hos Icebug skor är deras vattentäta och andningsbara egenskaper. Många av deras skor är utrustade med vattentäta membran som håller fötterna torra även under våta förhållanden. Samtidigt tillåter andningsfunktionen fukt att ventileras ut, vilket minskar risken för fotsvett och obehag.

 

Icebug erbjuder ett brett utbud av skor för olika utomhusaktiviteter. Deras kollektioner inkluderar allt från robusta vandringskängor och terränglöparskor till mer avslappnade sneakers och skor för vardagligt bruk. Oavsett om det är för äventyr på fjället, längs skogsspår eller i stadsmiljön, har Icebug skor som passar olika aktiviteter och terränger.

 

Komfort är också en prioriterad faktor i Icebug skor. Varumärket använder sig av ergonomiska och stötdämpande teknologier för att ge en skön känsla vid varje steg. Deras skor har en bra passform och stöd för foten, vilket minskar risken för skavsår och trötta fötter, även under långa aktiviteter.

 

Utöver sin fokus på prestanda och komfort har Icebug också en miljömedveten inställning. De strävar efter att minimera sin påverkan på miljön genom att använda hållbara material och produktionsmetoder. Dessutom erbjuder de även återvinningsbara komponenter i vissa av sina modeller, vilket visar deras engagemang för en mer hållbar framtid.

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.