Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

"}

Keen

Keen är ett amerikanskt skomärke som har blivit känt för sina funktionella och slitstarka skor, speciellt inom utomhussegmentet. Sedan varumärket grundades 2003 har de etablerat sig som ett pålitligt varumärke för äventyrsentusiaster och naturälskare.

Färg
Storlek
Material
Dam/Herr/Barn/Acc
Varugrupp
Pris
Sortera efter

9 träffar.

Shoppa skor från Keen online

Keen är ett amerikanskt skomärke som har blivit känt för sina funktionella och slitstarka skor, speciellt inom utomhussegmentet. Sedan varumärket grundades 2003 har de etablerat sig som ett pålitligt varumärke för äventyrsentusiaster och naturälskare.

 

En av de mest framstående egenskaperna hos Keen skor är deras unika design och innovativa teknik. De är kanske mest kända för sin patenterade "Toe Protection" teknologi, som är en förstärkt tåkåpa som skyddar tårna från stötar och stenar. Detta gör deras skor perfekta för vandring och andra utomhusaktiviteter där foten är utsatt för olika terränger och hinder.

 

Keen erbjuder ett brett utbud av skor för olika ändamål och aktiviteter. Deras kollektioner omfattar allt från robusta vandringskängor och friluftsskor till bekväma sandaler och slippers. Oavsett om det är för vandring, camping, vattensporter eller bara för avslappnade dagar i naturen, har Keen skor som passar olika äventyr och behov.

 

En annan framstående egenskap hos Keen skor är deras fokus på komfort och hållbarhet. Varumärket använder sig av högkvalitativa material och avancerad teknik för att säkerställa att deras skor är bekväma att bära under långa perioder och samtidigt tåliga nog att klara av krävande förhållanden. Deras skor är ofta utrustade med stötdämpande mellansulor och ergonomiska innersulor för extra komfort.

 

Designmässigt erbjuder Keen skor en balans mellan funktionalitet och stil. Deras skor har en sportig och modern estetik, vilket gör dem passande för både utomhusaktiviteter och för vardagligt bruk. Med olika färger och mönster har man möjlighet att välja skor som matchar ens personliga stil och preferenser.

 

Ska du ut på episka soloäventyr eller vandra med vänner och familj?

Då har Keen skorna för dig. Att vara utomhus är bra för hälsan - både psykiskt och mentalt. Hos Keen hittar du funktionella och rejäla skor för promenader och vandring. Visste du att deras skor är producerade och utvecklade för att vara anatomiskt utformade och ge stötdämpning och stabilitet. Det är viktiga egenskaper som är avgörande i val av promenadskor, arbetsskor och vandringsskor. 

 

Varför ska du köpa ett par skor från Keen?

  • Rymliga skor för vandring
  • Hållbara skor
  • Flexibla och böjbara skor för hiking
  • Vattentäta skor
  • Bekväma skor till jobbet

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.