Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Boots

Upptäck den perfekta balansen mellan stil, komfort och funktionalitet med boots från det prestigefyllda varumärket Legero. Med en rik historia av över 150 år i skotillverkning har Legero byggt sitt rykte på att leverera skor av högsta kvalitet, och deras boots är inget undantag.

Färg
Storlek
Material
Dam/Herr/Barn/Acc
Pris
Sortera efter

2 träffar.

Shoppa boots från Legero

Upptäck den perfekta balansen mellan stil, komfort och funktionalitet med boots från det prestigefyllda varumärket Legero. Med en rik historia av över 150 år i skotillverkning har Legero byggt sitt rykte på att leverera skor av högsta kvalitet, och deras boots är inget undantag.

 

Legero har alltid satt komfort högt på sin prioriteringslista, och deras boots är inget undantag. Med innovativa tekniker och noggrant utvalda material erbjuder Legero en oöverträffad komfortupplevelse. De anatomiskt utformade fotbäddarna ger dina fötter den stöd de behöver, medan den lätta sulan minskar trötthet och ger en fjäderliknande känsla under långa dagar. Oavsett om du är på väg till jobbet, utforskar staden eller bara tar en avkopplande promenad i naturen, kommer dessa boots att hålla dina fötter lyckliga.

 

Legeros boots är inte bara bekväma; de är också stilfulla och mångsidiga. Oavsett om du föredrar en klassisk och tidlös look eller något mer trendigt och modernt, har Legero ett brett utbud av boots som passar din personliga stil. Deras noggrant utformade silhuetter och uppmärksamhet på detaljer gör dem till ett perfekt tillskott till din garderob. Och med olika färger och material att välja mellan, finns det en känga för varje tillfälle.

 

Legero boots hos Scorett

Legero-boots är en perfekt förening av stil, komfort och kvalitet. Med en rik tradition av hantverk och en passion för att skapa skor som gör skillnad, är Legero ett varumärke som du kan lita på. Dessa boots är inte bara ett modeuttalande; de är en investering i ditt välbefinnande och i vår planets framtid. Så varför kompromissa? Ge dina fötter det de förtjänar med Legero-boots och upplev skillnaden själv. Oavsett om du väljer en klassisk Chelsea-boot eller en robust känga, kommer Legero att ge dig det bästa i skovärlden.

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.