Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Goretex

Utforska världen med självförtroende och komfort med Legero Gore-Tex skor. Dessa skor är mer än bara mode, de är din biljett till äventyr i alla väderförhållanden. 

Färg
Storlek
Material
Dam/Herr/Barn/Acc
Pris
Sortera efter

4 träffar.

Legero skor med GoreTex-membran

Utforska världen med självförtroende och komfort med Legero Gore-Tex skor. Dessa skor är mer än bara mode, de är din biljett till äventyr i alla väderförhållanden. 

 

Legero är ett skomärke med en lång tradition av hantverk och kvalitet. Med rötter som går tillbaka till 1863 har Legero skapat skor av högsta standard i över 150 år. Deras passion för skapande och innovation har ständigt drivit dem framåt, och deras GoreTex-skor är inget undantag. Varje par är ett mästerverk av hantverk, skapat med noggrann uppmärksamhet på detaljer och en strävan efter överlägsen kvalitet.

 

Det som särskiljer Legero GoreTex-skor är den innovativa teknologin som används i deras konstruktion. Gore-Tex är världsledande inom vattentäta och andningsbara material, och det är inte svårt att förstå varför. Med Gore-Tex-membranet kan dina fötter andas samtidigt som de hålls torra i regn, snö och slask. Det betyder att du kan utforska naturen i alla dess skiftande former utan att oroa dig för vädret.

 

Legero skor med Gore-Tex erbjuder komfort och prestanda som är svårslagen. Den anatomiskt utformade fotbädden ger stöd och dämpning, vilket minimerar trötthet även under långa vandringar. Sulan ger utmärkt grepp och stabilitet, vilket är avgörande för säkerheten när du utforskar olika terränger.

 

Shoppa skor med GoreTex-membran från Legero hos Scorett

Hos Scorett hittar du ett brett sortiment av skor från Legero. Klicka hem dina favoriter redan idag eller besök din närmsta Scorettbutik! 

 

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.