Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Sneakers

Sneakers har utvecklats från en enkel sportsko till en kulturell ikon, och när det kommer till bekvämlighet, stil och överlägsen kvalitet, är Legero sneakers definitivt en stark konkurrent. 

Färg
Storlek
Material
Dam/Herr/Barn/Acc
Pris
Sortera efter

5 träffar.

Shoppa sneakers från Legero online

Sneakers har utvecklats från en enkel sportsko till en kulturell ikon, och när det kommer till bekvämlighet, stil och överlägsen kvalitet, är Legero sneakers definitivt en stark konkurrent. 

Legero har en hantverksmässig tradition som sträcker sig över 150 år, och deras passion för skapande och innovativ design har alltid varit i framkant. Deras sneakers är resultatet av år av erfarenhet och dedikation till att leverera produkter av högsta kvalitet. Varje par sneakers är en kombination av traditionellt hantverk och modern design, skapat med precision och omsorg om detaljer.

Varumärket har alltid satt komfort högt på sin prioriteringslista, och deras sneakers är inget undantag. Med noggrant utformade anatomiska fotbäddar och stötdämpning ger Legero sneakers en oöverträffad komfortupplevelse. Dina fötter kommer att tacka dig varje gång du glider in i dessa skor.

Legero-sneakers är inte bara bekväma; de är också stilfulla och mångsidiga. Oavsett om du föredrar en klassisk och tidlös look eller något mer trendigt och modernt, har Legero ett brett utbud av sneakers som passar din personliga stil. Deras noggrant utformade silhuetter och uppmärksamhet på detaljer gör dem till ett perfekt tillskott till din garderob. Och med olika färger och material att välja mellan, finns det alltid en Legero-sneaker som passar din look.

Sneakers från Legero hos Scorett

När du väljer Legero-sneakers, investerar du i överlägsen kvalitet och hållbarhet. Legero använder endast de bästa materialen och de mest avancerade tillverkningsmetoderna för att säkerställa att deras skor står emot tidens tand. Dessa sneakers är byggda för att hålla och kommer att vara din trogna följeslagare i många år framöver. Oavsett om du väljer en klassisk canvas-sneaker eller en mer teknisk sportsko, kommer Legero alltid att leverera kvalitet, komfort och stil.

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.