Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

"}

Lemaré

Italienska Lemaré tillverkar damskor för kvinnor som älskar den traditionella, italienska stilen. Varumärket är särskilt känt för sitt premiumläder, moderna design och uppmärksammade detaljer. Skorna tillverkas och produceras helt i Italien med läder av högsta kvalitet. 

Färg
Storlek
Material
Varugrupp
Pris
Sortera efter

3 träffar.

Lemaré: Där skönhet möter komfort

Italienska Lemaré tillverkar damskor för kvinnor som älskar den traditionella, italienska stilen. Varumärket är särskilt känt för sitt premiumläder, moderna design och uppmärksammade detaljer. Skorna tillverkas och produceras helt i Italien med läder av högsta kvalitet. 

 

Premiumskor från Lemaré hos Scorett

Med Lemarés hantverkskunnande och kvalitetsråvaror vet du att du får en fin premiumsko, oavsett om det är ankelstövlar eller ett par fina sneakers som du kan bära till vardags eller vid finare tillfällen. För skor är inte bara en nödvändighet; de är en förlängning av din personlighet och stil. De är ditt främsta sätt att uttrycka vem du är, och ingen förstår detta bättre än Lemaré. De har ägnat år åt att skapa damskor som går utöver att bara vara en accessoar. 

 

Historien om skomärket Lemaré

Varumärkets historia börjar i Italien, det land som är känt för sitt världsberömda hantverk och oöverträffad skomode. Varje Lemaré-sko är ett äkta italiensk mästerverk, skapad med den hängivenhet och precision som bara erfarna hantverkare kan erbjuda. Deras passion för skor visar sig i varje söm, i varje detalj och i varje val av material. De använder enbart de finaste läder och material för att skapa skor som inte bara ser fantastiska ut, utan också känns otroligt bekväma att bära. Varför välja mellan stil och kär eomfort när du kan ha båda?

 

Lemaré förstår att varje individ är unik, och därför erbjuder de skor i olika stilar och färger. Designen är alltid i framkant av de senaste modetrenderna, och de är stolta över att erbjuda skor som inte bara är moderna utan också tidlösa. När du bär Lemaré, kommer du att märka att du inte bara känner dig självsäker, utan du kommer att stråla självförtroende och elegans.

 

Skön komfort i damskor från Lemaré

Men de bryr sig inte bara om hur skorna ser ut. De bryr sig också om känslan när du bär deras skor. Därför erbjuder de skor som följer dina fötters naturliga form och rörelse. Du kommer att märka skillnaden i varje steg du tar, när du upplever det stöd och den komfort som bara Lemaré kan erbjuda. Upplev Lemaré idag och känn skillnaden i varje steg. Det är mer än skor, det är en livsstil. 

 

Shoppa skor från Lemaré hos Scorett

Vi på Scorett är glada för att kunna erbjuda ett fint sortiment av skor från Lemaré. Klicka hem dina favoriter redan idag eller besök din närmsta Scorettbutik där du kan få personlig service och råd för val av skor. Välkommen!

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.