Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

"}

Lloyd

Tyska Lloyd erbjuder ett stilfullt och tidlöst sortiment, där varje sko är noggrant kontrollerad för att säkerställa märkets höga kvalitet.

Färg
Storlek
Material
Dam/Herr/Barn/Acc
Varugrupp
Pris
Sortera efter

13 träffar.

Shoppa herrskor från Lloyd online

Tyska Lloyd erbjuder ett stilfullt och tidlöst sortiment, där varje sko är noggrant kontrollerad för att säkerställa märkets höga kvalitet.

 

När det handlar om kvalitet och elegans av herrskor, är Lloyd ett namn som står för överlägset hantverk, stil och komfort. Genom årtionden av erfarenhet och dedikation har Lloyd etablerat sig som ett av de mest respekterade varumärkena för herrskor. Deras skor är inte bara ett modeuttalande, de är en investering i tidlös elegans och kvalitet som varar över tid. Lloyd har en stolt tradition av hantverk som sträcker sig över mer än 130 år. Detta är ett varumärke som bygger på erfarenhet och skicklighet, och det märks i varje sko de tillverkar. Varje par Lloyd-skor är skapat med noggrann uppmärksamhet på detaljer och en passion för att leverera det allra bästa.

 

Oavsett om det handlar om klassiska oxfordskor, trendiga loafers eller bekväma sneakers, har Lloyd ett brett utbud av stilar som passar alla tillfällen. Deras skor är tidlösa och mångsidiga, och de kompletterar varje gentlemans garderob på ett smakfullt sätt. Komfort är en grundsten i varumärkets design. De vet att en snygg sko inte räcker - den måste också vara bekväm att bära. Lloyd använder högkvalitativa material och ergonomisk design för att säkerställa att varje steg är en fröjd. Med skor från Lloyd behöver du inte kompromissa mellan stil och komfort.

 

Skor från Lloyd hos Scorett

Genom åren har Lloyd byggt upp ett arv av kvalitet och hantverk som gör dem till ett varumärke att lita på. Så varför inte låta dina fötter förtjäna det bästa? Med Lloyd-skor kan du uppleva varje steg med en känsla av förfall och självförtroende som endast överlägsna herrskor kan ge. Oavsett vilken stil du föredrar, kommer ett par klassiska Lloyd skor att lyfta din personliga look och komplettera hela din outfit, utan att stjäla uppmärksamhet från den. Du hittar dina nya herrskor från Lloyd hos Scorett.

 

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.