Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

"}

Loake

Loake är ett namn som bär med sig en rik arv av traditionell brittisk skotillverkning. Med över 135 års erfarenhet har Loake etablerat sig som en av de främsta tillverkarna av herrskor i världen. Deras skor är en hyllning till hantverk, kvalitet och stil.

Färg
Storlek
Material
Dam/Herr/Barn/Acc
Varugrupp
Pris
Sortera efter

8 träffar.

Shoppa tidlösa herrskor från Loake online

Loake är ett namn som bär med sig en rik arv av traditionell brittisk skotillverkning. Med över 135 års erfarenhet har Loake etablerat sig som en av de främsta tillverkarna av herrskor i världen. Deras skor är en hyllning till hantverk, kvalitet och stil.

 

Loake grundades år 1880 i Kettering, England, och sedan dess har de följt en tradition av hantverk som går långt tillbaka i tiden. Varje par Loake-skor är resultatet av noggrant handarbete och omsorg om detaljer. Deras skomakare har ägnat årtionden åt att förbättra och förädla sitt skapande, och detta syns i kvaliteten på varje sko.

 

Loake använder endast de finaste materialen i tillverkningen av sina skor. De använder premiumläder och mocka av hög kvalitet, vilket ger skorna en känsla av lyx och hållbarhet. Kvaliteten i material och tillverkningsprocess garanterar att dina skor är byggda för att hålla och att de åldras med stil.

 

 

Loake står för tidlösa skor med riktigt hög och genuin hantverkskvalitet, alltid välsydda och utsökt designade av det finaste lädret. Loafers, lågskor, kängor och boots tillhör detta välrenommerade skovarumärkes specialiteter och här hittar du garanterat dina nya favoriter för alla tillfällen som kräver något extra. 

 

Shoppa skor från Loake hos Scorett

Vi på Scorett gillar märket Loake och erbjuder därför ett fint soritment av skor! Klicka hem dina favoriter redan idag.

 

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.