Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Barnskor

Välkommen till Nike Kids - där varje steg är en resa och varje fotsteg bär med sig en saga av framtid och äventyr. Nike har dedikerat sig till att skapa barnskor som inte bara är en spegling av föräldrarnas stil utan också en källa till inspirerande komfort och prestanda för de små hjältarna.

Färg
Storlek
Material
Varugrupp
Pris
Sortera efter

28 träffar.

Shoppa barnskor från Nike online

Välkommen till Nike Kids - där varje steg är en resa och varje fotsteg bär med sig en saga av framtid och äventyr. Nike har dedikerat sig till att skapa barnskor som inte bara är en spegling av föräldrarnas stil utan också en källa till inspirerande komfort och prestanda för de små hjältarna.

 

Det populära varumärket Nike förstår att varje steg för ett barn är ett litet äventyr. Därför är designen av Nikes barnskor lekfull, färgstark och full av karaktär. Från de små detaljerna i kardborrebanden som underlättar påklädningen till de livliga färgerna och karaktärsdetaljerna. Deras barnskor är utformade för att vara en del av barnets fantasifulla värld.

 

Nike har tagit sig an uppgiften att göra varje steg så bekvämt och stödjande som möjligt för våra barn. Med teknologier som Lunarlon-dämpning och lättviktsmaterial får varje barns fot den perfekta starten för en livslång resa av aktivitet och rörelse. Här hittar du ett brett utbud av barnskor i olika stilar, från klassiska silhuetter som Air Max till de senaste trenderna i färg och mönster. Oavsett om det är för lek i skolans rastgård eller en speciell dag med familjen, har Nike skor för varje tillfälle och smak.

 

Barnskor från Nike hos Scorett

Förutom att vara inspirerande och bekväma, strävar Nike också efter hållbarhet. Med användningen av återvunna material och fokus på långvarig kvalitet, är varje par skor en investering i både barnets komfort och planetens välbefinnande vilket vi på Scorett gillar. Klicka hem sköna skor till dina barn redan idag eller besök din närmsta Scorettbutik där du kan få hjälp med att mäta barnens fötter.

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.