Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Damskor

Välkommen till våra damskor från varumärket Nike. Här hittar du en kollektion av damskor som går bortom att bara vara fotbeklädnad - de representerar en livsstil där varje steg är en resa genom tidlös design och överlägsen komfort.

Färg
Storlek
Material
Varugrupp
Pris
Sortera efter

30 träffar.

Shoppa damskor från Nike online

Välkommen till våra damskor från varumärket Nike. Här hittar du en kollektion av damskor som går bortom att bara vara fotbeklädnad - de representerar en livsstil där varje steg är en resa genom tidlös design och överlägsen komfort.

 

Damskor från Nike kombinerar tidlös design med modern elegans. Det är en estetik som sträcker sig bortom trender, en design som inte bara följer stigen utan banar den. Deras skor är lika mångsidiga som kvinnan som bär dem. Från de eleganta och minimalistiska modellerna till de mångsidiga Air Force 1, finns det ett par för varje tillfälle och varje stil. Vare sig du klär dig för jobbet, träningen eller en kväll ute, har Nike det perfekta paret för att komplettera din unika look.

 

Här hittar du skor som är skapade för den moderna kvinnan som leder en aktiv livsstil. Med fokus på innovation och teknologi representerar varje par skor en investering i din hälsa och ditt välbefinnande. Nike strävar inte bara efter att vara bäst idag, utan också att vara din pålitliga följeslagare på vägen mot en hälsosam och aktiv framtid. Så låt dina fötter dansa genom livet med Nike skor för dam och upplev en värld där stil, styrka och prestanda möts i varje steg.

 

Damskor från Nike hos Scorett

Vi på Scorett gillar varumärket Nike och erbjuder ett brett sortiment av damskor från Nike. Vi har även barnskor och herrskor så att hela familjen kan känna sig bekväm och sportig! Om du beställer dina skor till butik så erbjuder vi på Scorett fri frakt då detta är vårt mest hållbara alternativ. Trevlig shopping!

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.