Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Herrskor

Här har vi samlat alla herrskor Nike, så att du enkelt ska kunna hitta det du söker efter. Nike har skapat en kollektion av herrskor som går bortom att bara täcka fötterna – de representerar en livsstil där stil och prestanda förenas i perfekt harmoni. 

Shoppa herrskor från Nike online

Här har vi samlat alla herrskor Nike, så att du enkelt ska kunna hitta det du söker efter. Nike har skapat en kollektion av herrskor som går bortom att bara täcka fötterna – de representerar en livsstil där stil och prestanda förenas i perfekt harmoni. 

 

Varumärket Nike erbjuder ett brett sortiment av herrskor av tidlös design och moderna innovationer. Varje par skor har en tidlös estetik som ständigt förnyas för att passa den moderna mannen. För den aktiva mannen som kräver överlägsen prestanda levererar Nike's herrskor i varje avseende. Med avancerade teknologier som Nike Air, Zoom Air och React Foam, är varje steg en resa genom komfort och stöd. Oavsett om du är ute efter löparskor som tar dig över mållinjen med lätthet eller streetwear-skor som gör ett starkt uttalande, levererar Nike prestanda i varje steg.

 

Varumärkets herrskor är inte bara designade för idag utan också för morgondagen. Med en stark fokus på innovation och hållbarhet representerar varje par skor en investering i din framtid. Nike strävar inte bara efter att vara bäst idag, utan också att ligga i framkant av morgondagens trender och teknologier. Att bära herrskor från Nike ger dig möjlighgeter för uttryck för din personliga stil, din passion för prestanda och din styrka som individ. Varje par skor är en symbol för självuttryck och en påminnelse om att varje steg du tar är en resa mot ditt bästa jag.

 

Herrskor från Nike hos Scorett

Vi på Scorett gillar varumärket Nike och erbjuder därför ett fint soritment för herrar. Klicka hem dina favoriter redan idag eller besök din närmsta Scorettbutik. Herrskor från Nike är för mannen som går framåt, mot framtiden.

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.