Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Sneakers

Att kliva in i världen av sneakers från Nike är som att trampa in i en framtid där stil och prestanda förenas i en perfekt harmoni. Nike har länge varit synonymt med innovation och banbrytande design inom sportvärlden, och deras sneakers är inget undantag. 

Färg
Storlek
Material
Dam/Herr/Barn/Acc
Pris
Sortera efter

67 träffar.

Shoppa sneakers från Nike online

Att kliva in i världen av sneakers från Nike är som att trampa in i en framtid där stil och prestanda förenas i en perfekt harmoni. Nike har länge varit synonymt med innovation och banbrytande design inom sportvärlden, och deras sneakers är inget undantag. 

 

Varumärket Nike är kända för att ligga i framkant när det gäller teknologiska framsteg inom skotillverkning. Det innebär att varje steg du tar inte bara är bekvämt, utan också optimalt för att möta de höga kraven från dagens moderna livsstil.

 

Oavsett om du är ute efter en avslappnad vardagslook, en sportig känsla på gymmet eller en trendig statement på stan, har Nike sneakers en stil för varje tillfälle. Varje söm, varje material och varje detalj är noga utvalda för att säkerställa hållbarhet och prestanda. Det innebär att du inte bara investerar i ett par sneakers, utan i en pålitlig följeslagare som kommer att hålla stilen och komforten intakt över tid.

 

Nike är ett så stort och välkänt varumärke som går bortom bara skor - de representerar en kulturell rörelse. Från streetwear till high fashion har Nike etablerat sig som en global influens inom modevärlden. Så att bära Nike sneakers är inte bara ett uttryck för din personliga stil, det är att ansluta sig till en världsomspännande gemenskap av individer som delar samma passion för självuttryck och prestation.

 

Nike sneakers hos Scorett

Vi på Scorett gillar Nike och erbjuder därför ett sortiment av högkvalitativa sneakers. Klicka hem dina favoriter redan idag och tänk på att hos oss får du alltid fri frakt på alla köp som levereras och hämtas i butik, vårt mest hållbara alternativ. 

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.