Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Vita

Här har vi samlat alla vita skor från Nike, så att du enkelt kan hitta det du söker efter. Vita skor är kända för att ge ett stilrent uttryck till alla outftis. Vita skor från Nike är inte bara en trend, de är en investering i elegans och mångsidighet.

Storlek
Material
Dam/Herr/Barn/Acc
Varugrupp
Pris
Sortera efter

29 träffar.

Shoppa vita skor från Nike online

Här har vi samlat alla vita skor från Nike, så att du enkelt kan hitta det du söker efter. Vita skor är kända för att ge ett stilrent uttryck till alla outftis. Vita skor från Nike är inte bara en trend, de är en investering i elegans och mångsidighet.

 

Vit är färgen som personifierar renhet och elegans. Nike förstår konsten att föra fram denna enastående nyans i varje söm och detalj. Vita skor från Nike går att kombinera med allt och passar vid varje tillfälle. Oavsett om du klär dig för en avslappnad dag på stan eller en intensiv träningspass på gymmet, kommer dessa skor att komplettera din stil och höja den till nya nivåer av ren elegans.

 

Färgen vit representerar kraften i det okomplicerade och det tidlöst stilrena. När du kliver in i vita skor från Nike, kliver du in i en värld där varje steg blir en manifestation av din personliga renhet och sofistikation. Det bästa med vita skor är att de aldrig går ut ur tiden, de är helt klart en investering i en stil som varar genom åren och som anpassar sig till trendernas skiftande vindar. Med Nike som din följeslagare i vitt kan du vara säker på att du inte bara köper skor, utan en tidlös stil som kommer att förbli relevant och aktuell.

 

Vita skor från Nike hos Scorett

Du hittar ett fint sortiment av vita skor från Nike hos Scorett. Vi har damskor, herrskor och barnskor i färgen vit. Ser du till att vårda dina skor så kommer dina vita skor hålla sig fräscha i flera säsonger framöver. Vi rekommenderar dig därför att köpa Super White Vaxkräm. Läs mer om hur du tar hand om dina textilskor och sneakers här.

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.