Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...


Novita Gold Collection

En kollektion som består av unika och exklusiva skor tillverkade av högkvalitativt läder. Skorna andas lyx, med eleganta ovandelar och detaljer. Denna begränsade premiumkollektion är handgjord och är producerad i en liten skofabrik i utkanten av Neapel, Italien. Skorna är skapade med yttersta omsorg och hantverksskicklighet. Varje detalj, från sömmar till spännen, är noga utformad och handgjord för att garantera en perfekt passform och smakfull estetik. Kollektionen är ett mästerverk i skotillverkningens skokonst och en hyllning till tidlös elegans.


https://www.scorett.se/pub_docs/files/scorett_novita-gold_b_03.jpg
https://www.scorett.se/pub_docs/files/scorett_novita-gold_b_02.jpg


Maglie

Modellen Maglie kommer som elegant stövlett och stövel med ett runt spänne fäst på en stilfull, bred rem. Dessa exklusiva skor har en ovandel av fint, italienskt kalvskinn samt mjukt kalvskinnsfoder för god komfort. Klacken är 55 mm hög och är även den klädd med läder. Dessa skor utstrålar ren lyx med sina eleganta ovandelar och detaljer som tar andan ur betraktaren.

https://www.scorett.se/pub_docs/files/scorett_novita-gold_b_01.jpg
https://www.scorett.se/pub_docs/files/scorett_novita-gold_b_04.jpg


Nardo

Premium stövel och boots med rundad tå och slät, polerad sulkant. Skorna har en ovandel av italienskt kalvskinn samt kalvskinnsfoder så att du kan njuta av dem i flera år. Det stora spännet på utsidan är lite kantigare än på Maglie och sitter på en snedgående rem. Stöveln har ett vackert, quiltat skaft i syntetskinn som gör sig otroligt fint. Denna kollektion är en påminnelse om att när det handlar om elegans, är kvalitet och hantverk alltid i fokus.


Oliba

Denna sofistikerade sko är en klassisk, quiltad loafer med en touch av elegans. Den är tillverkad med omsorg och skicklighet för att erbjuda både stil och komfort. Ovandelen av skon är tillverkad av högkvalitativt kalvskinn som ger en tidlös känsla och blir mer följsamt och vacker med åren. För att ytterligare förhöja dess elegans har denna loafer ett spänne i främre delen. Spännet är elegant utformat och ger skon en sofistikerad touch.

Sortera efter

0 träffar.

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.