Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

"}

Färg
Storlek
Material
Dam/Herr/Barn/Acc
Varugrupp
Pris
Sortera efter

2 träffar.

Vinterskor från Pajar

Inför den kommande kalla vintern är det nu dags att investera i ett par skor med exceptionell värme och kvalitet. Pajar, ett kanadensiskt skomärke, är specialiserat på att tillverka skor som är specifikt framtagna för de allra kallaste klimaten. Med en stark närvaro på den kanadensiska marknaden och ett välkänt rykte internationellt, särskilt i regioner med liknande väderförhållanden, har Pajar etablerat sig som ett pålitligt varumärke som säkerställer att dina fötter alltid är varma och torra.

 

Med en historia som sträcker sig över fem generationer har Pajar ägnat sig åt tillverkningen av högkvalitativa vinterskor. Under årens lopp har de kontinuerligt utvecklat nya innovationer och förbättrat sina tillverkningsprocesser för att erbjuda ännu högre kvalitet i sina skor. Deras produkter är av överlägsen kvalitet och garanterar att dina fötter kommer att förbli varma och bekväma under hela vintern.

 

För oss som bor i Skandinavien under vinterhalvåret är Pajar-skor definitivt ett oumbärligt tillskott till garderoben. Dessa skor håller dig varm även när temperaturen sjunker till så lågt som -40 grader. Pajars skor är idealiska för både vinter och höst och kommer att göra att du helt kan glömma känslan av kalla eller blöta fötter för gott. Utöver att vara praktiska är deras damskor och herrskor också stilfulla och flera av deras modeller är mycket populära. Dessa skor kan enkelt kombineras med dina favoritplagg för vinter- och utomhusaktiviteter och hjälper dig skapa en mängd olika eleganta vinterstilar.

 

 

Handla dina skor från Pajar online eller i butik

Gör dig redo för nästa vinteräventyr eller förbered dig för kyliga dagar hemma med Pajar-skor. I vår webbshop hittar du många fantastiska modeller som håller dig varm och bekväm även när vädret är som kallast. Vår hemsida är enkel att navigera på, och du behöver inte skapa ett konto för att handla hos oss. Att registrera ett konto kan dock göra din framtida shoppingupplevelse ännu smidigare. Du kan även besöka din närmsta Scorettbutik för att få personlig service och möjlighet att testa vilken storlek som passar dig bäst. Varm välkommen att shoppa dina nya vinterskor online eller i våra butiker.

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.