Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Plexx

Varumärket Plexx erbjuder ett sortiment av fina barnskor så att ditt barn kan vara ute och leka i både regn och snö. Plaska i stora vattenpölar och göra snögubbar på marken - låt barnens fantasi leva ut med dessa barnskor. 

Färg
Storlek
Material
Dam/Herr/Barn/Acc
Varugrupp
Pris
Sortera efter

17 träffar.

Shoppa barnskor från Plexx online

Varumärket Plexx erbjuder ett sortiment av fina barnskor så att ditt barn kan vara ute och leka i både regn och snö. Plaska i stora vattenpölar och göra snögubbar på marken - låt barnens fantasi leva ut med dessa barnskor. 

 

I en värld där äventyret och upptäckten är en del av varje barns dagliga liv, är det avgörande att utrusta dem med det bästa och mest pålitliga skyddet för deras små fötter. Varumärket Plexx förstår vikten av kvalitet, komfort och stil när det gäller barnskor. Plexx strävar efter att skapa skor som inte bara uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna utan också inspirerar till en kärlek för äventyr och utforskning.

 

Varumärkets kollektion är särskilt utformad för att möta de unika behoven hos våra små äventyrare. För de regniga dagarna erbjuder Plexx ett fantastiskt utbud av gummistövlar som inte bara skyddar mot vatten och lera utan också är fyllda med färg och charm. Varje steg blir ett sprakande ögonblick av glädje när barnen utforskar regnpölar och leriga stigar med våra vattentäta och hållbara gummistövlar.

 

När det kommer till de kyligare dagarna erbjuder Plexx också imponerande kängor som ger både värme och stöd. Deras skor är utformade med fokus på att ge stabilitet och komfort, vilket gör dem idealiska för barn som älskar att springa, hoppa och klättra. Med robusta material och noggrant utformade sulor ger Plexx-kängorna en perfekt balans mellan säkerhet och frihet att utforska.

 

För de soliga dagarna har Plexx skapat eleganta och bekväma sandaler som låter barnen känna vinden mellan tårna samtidigt som de ger nödvändigt stöd för deras små fötter. Våra sandaler är perfekta för stranddagar, parkpicknickar och allt däremellan. De är tillverkade med mjuka och andningsbara material för att säkerställa optimal komfort och långvarig glädje.

 

Handla barnskor från Plexx online och i butik

Vi på Scorett gillar det svenska varumärket Plexx. Vi är stolta över att kunna erbjuda barnskor som är lika pålitliga som de är inspirerande. Plexx – där varje steg är ett äventyr! Du kan även besöka din närmsta butik för att få personlig service och hjälp med att mäta barnens fötter. Varmt välkommen att shoppa bekväma barnskor hos oss!

 

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.