Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Pokemaoke

Vi är stolta att kunna presentera det italienska varumärket Pokemaoke! Designern Jessica Pianton har med sin unika kollektion nått stora framgångar på runaways runt om i Europa. Sofistikerade, unika damsneakers i stil och elegans med en edgy tvist. Pokemaoke säljs i begränsad upplaga.

Färg
Storlek
Material
Varugrupp
Pris
Sortera efter

4 träffar.

Shoppa damskor från Pokemaoke online

Vi är stolta att kunna presentera det italienska varumärket Pokemaoke! Designern Jessica Pianton har med sin unika kollektion nått stora framgångar på runaways runt om i Europa. Sofistikerade, unika damsneakers i stil och elegans med en edgy tvist. Pokemaoke säljs i begränsad upplaga.

 

I den vackra världen av mode och elegans har det italienska varumärket Pokemaoke gjort en märkbar entré, och dess kollektion av feminina sneakers är en hyllning till sofistikerad stil och tidlös komfort. Varje par skor är som en konstnärlig skapelse, en förening av italiensk hantverksskicklighet och modern design som förför med sin unika karaktär och raffinerade skönhet.

 

Pokemaoke är inte bara ett varumärke; det är en livsstil. Dess sneakers för kvinnor kombinerar enastående kvalitet, innovativt tänkande och en passion för skönhetskonst. Varje sko är som ett handgjort mästerverk, skapat med omsorgsfull uppmärksamhet på detaljer och ett öga för det unika. Från första ögonblicket man sätter på sig ett par Pokemaoke-sneakers, känns det som att trampa in i en värld av elegans och självsäkerhet.

 

Kollektionen av feminina sneakers från Pokemaoke är ett uttryck för den moderna kvinnans självständighet och stil. Varje par är designat för att ge en perfekt balans mellan komfort och mode, och resultaten är inget mindre än spektakulära. Medan andra märken kanske fokuserar enbart på utseendet, strävar Pokemaoke efter att skapa en sko som är lika bekväm som den är vacker.

 

Pokemaoke har också lyckats skapa en distinkt estetik som kännetecknar varje par sneakers. Från smakfulla färgkombinationer till unika detaljer och dekorativa inslag, varje sko bär en egen berättelse. Det är en berättelse om mod, självständighet och en passion för att omfamna den bästa versionen av sig själv.

 

Handla feminina sneakers för dam online och i butik

För kvinnor som söker mer än bara en sko, erbjuder Pokemaoke en möjlighet att uttrycka sin individualitet och att göra en stark fashion statement. Dessa sneakers är en förlängning av din personlighet och en investering i din egen elegans. För i en värld där modet är en konstant förändring, står Pokemaoke starkt som en ikon för tidlös skönhet och raffinerad stil. Deras feminina sneakers är en hyllning till kvinnans kraft och sofistikation och bevisar att varje steg kan tas med självförtroende.

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.