Polyver

Polyver skor

Funktionella premiumstövlar.

Polyver erbjuder friluftsskor med kvalitet från hjärtat av Sverige, Jämtland. Alla deras premiumstövlar är tillverkade i Sverige med svensk expertis och riktar sig till dig som vill upptäcka allt vackert som finns därute, oavsett väder. Upptäck omgivningen i staden, skogen och på landet med ett par kängor som håller dina fötter varma. Polyver är experter på att tillverka högkvalitativa PU-stövlar så att du kan njuta av höstens omväxlande väder, kalla vinterdagar och vårens slask utan att känna dig frusen! Upplev livet till fullo. 

Du hittar dina nya skor från Polyver hos Scorett. Polyver utvecklade vad som skulle komma att bli en klassisk, tidlös produkt; en varm, lätt, vattentät och bekväm stövel som friluftsentusiaster och familjer världen över använder dagligen. Funktionell både i naturen och för vardagslivet i staden.

Oavsett om du är en naturälskare, stadsbo eller helt enkelt någon som uppskattar att ha varma fötter, så har Polyver Sweden stövlarna för dig. Upplev livet - oavsett väder!