Sparade produkter

Laddar favoriter...

"}

Polyver

Svenska varumärket Polyver erbjuder premiumskor som friluftsskor och vinterstövlar. Deras skor är tillverkade med svensk expertis och riktar sig till dig som vill upptäcka allt vackert som finns därute, oavsett väder. Upptäck omgivningen i staden, skogen och på landet samtidigt som du håller fötterna varma.

Färg
Storlek
Material
Dam/Herr/Barn/Acc
Varugrupp
Pris
Sortera efter

5 träffar.

Shoppa skor från Polyver online

Svenska varumärket Polyver erbjuder premiumskor som friluftsskor och vinterstövlar. Deras skor är tillverkade med svensk expertis och riktar sig till dig som vill upptäcka allt vackert som finns därute, oavsett väder. Upptäck omgivningen i staden, skogen och på landet samtidigt som du håller fötterna varma.

 

I den mångfaldiga världen av skomode framträder Polyver som en föregångare, och dess imponerande kollektion av stövlar, vinterstövlar och boots är en hyllning till mångsidighet och kvalitet. Polyver har med sin fingerfärdighet för design och hängivenhet till överlägsen komfort, omdefinierar vad skor kan vara och skapar en linje som ger uttryck för individuell stil och prestanda.

 

Polyvers stövlar representerar en kombination av robusthet och estetik. Oavsett om det är en äventyrlig vandring i naturen eller en stadspromenad, erbjuder Polyver stövlar för alla tillfällen. Deras fokus på att använda slitstarka material och avancerad teknik gör varje par till en pålitlig följeslagare för dem som söker både stil och funktionalitet. Hos Scorett hittar du damskor, herrskor och barnskor från det populära varumärket! 

 

När vinterkylan sveper in kan du bära varumärkets vinterstövlar som förenar värme och elegans. Dessa stövlar är inte bara en skyddande barriär mot snö och kyla, utan också en modeframgång. Polyver's vinterstövlar kombinerar isolering och stil för att säkerställa att varje steg under vintermånaderna är en dans av komfort och sofistikation.

 

Polyver sätter fokus på att skapa barnskor som inte bara är bekväma och skyddande utan också inspirerar till lekfullhet och äventyr. Från färgglada sneakers till tåliga stövlar, Polyvers barnskor är utformade för att möta de unika behoven hos de små äventyrarna och låta dem utforska världen med glädje. Varumärkets kollektion av herr- och damskor är en hyllning till tidlös elegans. Varje par är skapat med omsorgsfullt utvalda material och genomtänkt design. Polyver strävar efter att vara en följeslagare i varje steg av livet, och deras skor är en investering i komfort och kvalitet.

 

Funktionella premiumstövlar online och i butik

Polyver är experter på att tillverka högkvalitativa PU-stövlar så att du kan njuta av höstens omväxlande väder, kalla vinterdagar och vårens slask utan att känna dig frusen! Upplev livet till fullo. Du hittar dina nya skor från Polyver hos Scorett. 

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.