Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Pomar

Finska Pomar har med stolthet positionerat sig som en föregångare inom skoindustrin, med en imponerande historia som sträcker sig över 50 år. Under denna tid har de fokuserat på att skapa skor som inte bara möter de stränga kraven från det nordiska klimatet utan även på att erbjuda en design som balanserar hållbarhet och komfort.

Färg
Storlek
Material
Dam/Herr/Barn/Acc
Varugrupp
Pris
Sortera efter

5 träffar.

Shoppa skor från Pomar online

Finska Pomar har med stolthet positionerat sig som en föregångare inom skoindustrin, med en imponerande historia som sträcker sig över 50 år. Under denna tid har de fokuserat på att skapa skor som inte bara möter de stränga kraven från det nordiska klimatet utan även på att erbjuda en design som balanserar hållbarhet och komfort.

 

En av de mest framträdande aspekterna av Pomars filosofi är deras engagemang för att utforma skor som är anpassade till det hårda nordiska klimatet. Denna inriktning återspeglar inte bara företagets stolthet över dess finska arv utan också dess praktiska förståelse för de utmaningar som kyla, regn och snö medför. Varumärket förstår att i de mest krävande väderförhållandena krävs skor som inte bara är modemedvetna utan också funktionella och skyddande.

 

Ambitionen hos Pomar är tydlig: att tillverka skor som håller fötterna varma och torra i de mest extrema förhållandena. Detta är särskilt viktigt i det nordiska klimatet, där vinterns kyla och snö ställer höga krav på fotbeklädnad. Genom att kombinera isolerande material och vattentäta teknologier strävar de efter att erbjuda inte bara skydd utan också en känsla av välbefinnande och trygghet.

 

Med över ett halvt sekel av erfarenhet har Pomar inte bara förfinat sitt hantverk utan har också skapat ett varumärke som står som en pålitlig symbol för kvalitet. Varje par skor är ett uttryck för deras dedikation till att erbjuda skor som inte bara möter, utan överträffar förväntningarna i det hårda nordiska klimatet. Så, när du bär ett par Pomar, bär du inte bara skor – du bär med dig en bit av den finska skomakartraditionen, en tradition som har tålts och blomstrat genom decennierna av nordiska vintrar.

 

Handla högkvalitativa skor från Pomar online och i butik

Här hittar du högkvalitativa damskor och herrskor som kombinerar komfort, användbarhet och nordisk design. Varumärkets välgjorda vinterskor är av rubusta och av hållbara material. Med skor från Pomar kan du njuta av livet även under de tuffaste klimaten. 

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.