Sparade produkter

Laddar favoriter...

Rohde

Tyska varumärket Rohde grundades 1926 och är idag kända för sina fotriktiga sandaler och tofflor. Med en historia som sträcker sig över årtionden har Rohde etablerat sig som en pålitlig följeslagare för människor som strävar efter både komfort och stil i sina skor.

Färg
Storlek
Material
Dam/Herr/Barn/Acc
Varugrupp
Pris
Sortera efter

15 träffar.

Shoppa skor från Rohde online

Tyska varumärket Rohde grundades 1926 och är idag kända för sina fotriktiga sandaler och tofflor. Med en historia som sträcker sig över årtionden har Rohde etablerat sig som en pålitlig följeslagare för människor som strävar efter både komfort och stil i sina skor.

 

För dig som söker en varm och omslutande känsla, erbjuder Rohde tofflor som överträffar förväntningarna. Varje par skor är gjord med noggrannhet och enastående hantverk för att skapa en upplevelse av överlägsen komfort.  Tofflorna är designade med fokus på mjukhet och stötdämpning, vilket gör dem perfekta för avkoppling och välbefinnande. Tack vare den fantastiska passformen har de blivit en stor favorit hos många. 

 

Rohdes sandaler är en hyllning till den moderna människans behov av att förena stil och funktion. Genom att kombinera trendiga designdetaljer med avancerad teknologi skapar Rohde sandaler som inte bara imponerar visuellt utan också ger en oöverträffad nivå av komfort. Varje steg blir en njutning när du bär dessa sandaler, med sulor som är skräddarsydda för att ge optimal stötdämpning och flexibilitet.

 

Det som verkligen skiljer Rohde från mängden är deras engagemang för att använda högkvalitativa material. Varje sko är tillverkad med noggrant utvalda läder och textilier för att säkerställa hållbarhet och långvarig komfort. Varumärket har förstått konsten att kombinera bekvämlighet med tidlös elegans och därigenom skapat skor som passar in i varje del av ditt liv.

 

Handla tofflor och sandaler från Rohde hos Scorett

Hos Scorett hittar du ett noggrant utvalt sortiment från Rohde. Klicka hem dina favoriter redan idag eller besök din närmsta butik för personlig service och hjälp med att hitta rätt storlek och passform. Oavsett om du behöver ett par tofflor till vintern när kylan smugit sig på eller ett par sandaler för varma sommardagar så har Rohde sköna skor för dig!

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.