Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

"}

Salomon

Salomon erbjuder skor för alla typer av utomhusaktiviteter i tuffa väderförhållanden. Här hittar du skor som ger dig det stöd du behöver när du när du vandrar, traillöper eller utforskar vildmarken.

Färg
Storlek
Material
Dam/Herr/Barn/Acc
Varugrupp
Pris
Sortera efter

7 träffar.

Shoppa skor från Salomon online

Salomon erbjuder skor för alla typer av utomhusaktiviteter i tuffa väderförhållanden. Här hittar du skor som ger dig det stöd du behöver när du när du vandrar, traillöper eller utforskar vildmarken.

 

Salomon skor är inte bara skor, de är teknologiska mästerverk designade för att möta de utmaningar som naturen kastar din väg. Med avancerade funktioner som Contagrip-sulor för överlägset grepp och stabilitet, samt Sensifit-teknologi som omsluter foten för en skräddarsydd passform, tar varje par Salomon skor din prestanda till nya höjder.

 

Om du älskar löpning som en passion eller ser varje steg som ett tillfälle att utforska, är Salomon löparskor din perfekta match. Utformade med hänsyn till löpare av alla nivåer, ger de responsiv dämpning, lätthet och precision, vilket gör varje löprunda till en upplevelse. För äventyrsentusiaster som älskar att vandra genom skogar, över berg och längs stigar är Salomon vandringskängor oumbärliga. Med Gore-Tex teknologi för vattentäthet och slitstarka material som tål tuffa förhållanden, tar de dig med lätthet genom varje stig och sten.

 

Något som vi på Scorett gillar lite extra med just Salomon är att de strävar efter att respektera och bevara naturen. Genom att använda hållbara material och processer försöker Salomon minimera sin påverkan på miljön, vilket gör varje par skor till ett val som inte bara är för dig utan också för planeten.

 

Salomon skor hos Scorett

Så var redo att stiga ut i vildmarken, att känna pulsen av naturen under dina fötter. Klicka hem dina skor från Salomon redan idag!

 

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.