Sparade produkter

Laddar favoriter...

"}

Färg
Storlek
Material
Dam/Herr/Barn/Acc
Varugrupp
Pris
Sortera efter

223 träffar.

Sweeks för både trend och retro

Sweeks of Sweden är det välkända varumärket som har erövrat våra hjärtan med sina snygga och bekväma damskor. De har en avslappnad look som passar till kjol, shorts och byxor. Modellerna är designade för att passa både till vardag och fest vilket är uppskattat hos våra kunder. Med Sweeks får du modiga damskor med en tydlig och unik personlighet - allt för att få lite skönt självförtroende. Med skor från Sweeks får alltid ett hantverk i enlighet med svensk skotradition. Kanske är det just därför Sweeks sandaler är en sommarfavorit och flera av deras skomodeller är våra bästsäljande. 

 

Sweeks - sommarskor som ger mer

Siluetten av den klassiska träskon mixas hos Sweeks of Sweden med nytolkningar i form av sneakers, sandaler, tofflor, espadrillos och klackskor. Sweeks skor är av hög kvalitet och är tillverkade med material som fint mjukt skinn, naturlig kork och snygg repkil, samt även innovativa och hållbara material. Sweeks fulländar en urban och modern look, för såväl vardag som fest. Sweeks står för den härliga blandningen av stil och komfort. Skorna är sköna och mysiga, och kan kombineras med dina senaste retrofynd. Eller varför inte finaste sommarklänningen?

Sweeks nytolkning av den klassiska träskon syns när du tittar efter noggrant, samtidigt som du känner att dessa skor är betydligt skönare att gå i än dess äldre släktingar. Och kanske förvånas du över hur lätt det är att kombinera dina Sweeks träskor, korksandaler eller platåskor med senaste modet. Med Sweeks of Sweden har Scorett också hittat lösningar på några av vår tids utmaningar. Till exempel Anna Pinatex®, en sko som är helt utan animaliska komponenter. Eller Ines Seaqual™, en sko delvis tillverkad av återvunnen plast från havet. Även denna sko är helt utan animaliska produkter. Sweeks är ett bättre val för framtiden, med mer skonsamma lösningar för både människa och miljö. Här väljer du skor av naturliga material och har veganska alternativ att fundera på.

 

Det här får du med damskor från Sweeks:

● Den där sköna Sweeks-känslan, som varar länge.

● Sköna skor som passar till både senaste styling-trenden och till retromodet.

● Hållbarhet, ett mer socialt godtagbart alternativ.

● Handgjorda skor, för bästa komfort.

Sweeks erbjuder veganskor

Det är under varumärket Sweeks du hittar den handgjorda veganska sandalen Anna Piñatex®. En sko utvecklad för din hållbara och medvetna livsstil. Anna Piñatex® har en innovativ ovandel tillverkad av fiber från ananasblad. Det gör Pinatex till ett hållbart veganskt material som alternativ till skinn och syntetmaterial i dina skor. Dessa sandaler från Sweeks har även en mjuk komfortinnersula i kork för bästa komfort, samt en yttersula i naturligt, väldigt flexibelt rågummi. Materialet Piñatex® utvinns ur ananasblad, som tidigare mest har betraktats som en brännbar restprodukt, men som nu kan förädlas till textil. På detta vis bidrar Sweeks till att du kan få ett mer miljömässigt och socialt hållbart alternativ för dina fötter. 

En annan hållbar sko från Sweeks of Sweden är den i Spanien handgjorda Ines Seaqual™. Detta är sneakers från Sweeks med en ovandel i färgad eller mönstrad Seaqual™. Seaqual™ är ett material tillverkat av återvunna plastprodukter som till viss del har hämtats upp från havet. Innersula i mjuk textil och yttersulan i platå är gjord i en mjuk gummimix för att du ska ha en skön daglig komfort. Inte heller i denna sko har några animaliska produkter använts i tillverkningen. I de andra skorna i Ines-kollektionen hittar du dessutom bara 100% GOT-certifierad bomullscanvas. Så återigen, en helt vegansk sko för smarta och medvetna val.

Lia textilsko från Sweeks är ett tredje hållbart alternativ. Det är en clean textilsko med ovandel i ekologisk, 100% certifierad bomull. Innersulan är gjord med extra mjuk foam för bästa komfort. Yttersulan är gjord i återvunnen TR.

Skor tillverkade enligt en lång hantverkstradition

Hos Sweeks of Sweden finner du en bekväm och naturnära kollektion av handgjorda skor och accessoarer, alla tillverkade enligt en lång hantverkstradition. Samtliga produkter tillverkas i naturliga råmaterial, i strävan mot att erbjuda dig ett hållbart mode som står sig länge. Design och mode sammanvävt med bekväma material med hög komfortnivå. Här kan du välja mellan bland annat olika typer av sommarskor som somriga sandaletter till sköna sandaler, men även snygga väskor som du kan bära för stranden, likväl som för citylivet. Du kan även bära Sweeks produkter till höst och vinter: ett par sköna kängor, en varm mössa och fina handskar så är du kittad från topp till tå.

Sweeks är ett tydligt kvinnligt märke. Medvetet, snygg och smart. Och naturligtvis även bekvämt. Deras moderna variant på träskor är mycket uppskattade, mest för att de både är tidlösa och passar till så många olika kläder. De ger dig en stor möjlighet att kombinera efter vad du har i din garderob.

Sweeks erbjuder höstskor och vinterprodukter

Sweeks som har erövrat våra hjärtan med sina underbara sommarskor, har sedan hösten 2023 utökat sitt produktsortiment med en efterlängtad kollektion av höst- och vinterprodukter som kommer att förändra ditt sätt att uppleva dessa årstider. Här hittar du snygga boots och stövlar till varma mössor och vantar som vi gärna bär hela året. Deras boots har en ovandel i mjukt skinn från LWG-certifierade leverantörer. För att bli certifierad krävs att man har ett implementerat program för energiförbrukning, kemikaliehantering och vattenrening. Förutom höstskor och varma vinterboots, erbjuder Sweeks även varma kläder som handgjorda hattar och mössor i värmande foder som sätter en unik och snygg touch till vinterns outfit – matcha mössan med handgjorda tumhandskar!

 

Scorett gillar skor och accessoarer från Sweeks

Under varumärket Sweeks of Sweden hittar du en bekväm och naturnära kollektion av handgjorda skor, vackra sommarväskor till varma mössor och kängor och boots från LWG-certifierade leverantörer. Allt tillverkat enligt en lång hantverkstradition. Samtliga skor och accessoarer tillverkas i naturliga råmaterial, för att erbjuda dig ett hållbart mode som står sig över tid.

Vi på Scorett arbetar också kontinuerligt för att du ska få miljövänligare alternativ. Så att vi alla kan få en mer hållbar skokonsumtion. Vi ser att efterfrågan på mer hållbara alternativ ökar och vill arbeta med leverantörer som strävar åt samma håll. Det är ingen tillfällighet att Sweeks of Sweden erbjuder flera innovativa skor, alltid med målet att du ska hitta hög kvalitet och framför allt ett designtänk som håller över tid. Varumärket fokuserar på materialval och erbjuder fint mjukt skinn och naturlig kork. Och det finns naturligtvis veganska alternativ. Fullända din outfit med ett par handgjorda skor eller accessoarer från Sweeks. Gör ett bättre val för framtiden! Du hittar dina nya skor från Sweeks online hos scorett.se och i din närmsta Scorettbutik. 

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.