Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Bälten & Skärp för dam

Det klassiska midjebältet är en stor favorit och kan matchas till precis vad som helst. Ett midjebälte är också perfekt för dig som piffa till din outfit lite extra. Upptäck vårt sortiment av fina skärp här.

Bälten och skärp till dam online

Det klassiska midjebältet är en stor favorit och kan matchas till precis vad som helst. Ett midjebälte är också perfekt för dig som piffa till din outfit lite extra. Upptäck vårt sortiment av fina skärp här.

 

Snygga bälten och skärp

Ett bälte är mer än bara en praktisk uppfinning som håller dina byxor, kjolar eller andra klädesplagg på plats. På senare år har skärpet förvandlats till en av modevärldens viktigaste accessoarer och kan användas av både män och kvinnor - året om! Hos oss på Scorett hittar du allt ifrån stilhöjande bälten, flätade skärp, knytskärp. läderbälten och midjebälten i skinn och lackad skinnimitation av finaste kvalité.

 

Matcha ditt bälte med:

Det klassiska midjebältet är en stor favorit och kan matchas till precis vad som helst. Ett midjebälte är också perfekt för dig som piffa till din outfit lite extra. I år är det extra trendigt med klädsel i färg och då kan det vara fint att matcha med stilrent skärp för att få en fin balans till outfiten. 

 


Man brukar säga att det finns en oskriven regel när det handlar om skärp. För den stilmedvetne är utgångspunkten att man alltid ska matcha skärpet med färgen på skorna. Har du ett brunt skärp skall du alltså matcha det tillsammans med ett par bruna skor och bär du ett svart skärp bör du även bära ett par svarta skor till. Det finns däremot ingen regel för vilket håll man trär ett skärp, så oavsett om du är höger- eller vänsterhänt så kan du trä skärpet från det håll som känns mest bekvämt!

 

- Ett par snygga jeans
- En härlig maxiklänning
- Till en oversized kavaj
- Kjolar i alla dess former

 

 

Hur mäter man ett skärp?

För att du enkelt ska få reda på vilken längd du behöver på ditt skärp behöver du först mäta omkretsen där bältet ska sitta med ett måttband. Genom att mäta omkretsen får du fram din midjevidd i centimenter. Om du tycker det känns krångligt med midjemåttet kan du alltid mäta ett gammalt bälte från piggen till spännet i det mest använda hålet på skärpet, då får du fram midjemåttet - utan att behöva mäta midjan.

 

Hur långt ska ett skärp vara?

Det finns egentligen inga rätta svar på hur långt ett skärp ska vara, utan denna fråga handlar mycket ofta om tycke och smak. Vi brukar säga att den del av skärpet som blir över iallafall bör nå till den första öglan på dina byxor. Helst med ett par extra centimeters marginal. Ett klassiskt bälte ska helt enkelt vara något längre än vad man är i centimeter runt midjan - då sitter skärpet som allra bäst!

 

Shoppa trendiga skärp på Scorett.se

Hos Scorett hittar du damskärp för alla tillfällen. Shoppa ett bälte som harmoniserar med dina kläder - och framför allt tillsammans med dina skor! Utforska vårt sortiment som innehåller allt från klassiska läderskärp till trendiga och smala skärp med dekorativa spännen. Shoppa dambälte och skärp för dam från stilrena varumärken som Novita och K.Cobler!

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.