VISAR 1-24 (77)1 2 3 4 Sista 100 per sida

Tofflor

Hämta tidningen i ett par sköna tofflor!

På Scorett hittar du tofflor i många olika modeller och färger. Oavsett om du söker ett par mysiga herrtofflor att ha inomhus eller mer praktiska utetofflor så har vi något för dig. Ett par blåa eller beiga hertrtofflor är alltid stilrent och lätt att matcha med din outfit, medan ett par färgglada badtofflor kan vara kul till sommarens aktiviteter. Kanske behöver du ett par inneskor till arbetet eller till härligt söndagshäng? Du hittar dina nya favoriter online eller i butik hos oss på Scorett! 

 

Herrtofflor och inneskor från kända varumärken

Ett par sköna innertofflor för män från Canada Snow och Shepherd är ett klassiskt val - alla garanterat mjuka, varma och bekväma. Material som ull eller fårskinn håller värmen allra bäst, medan läder och mocka skapar en mjuk passform kring foten. Välj mellan en högre toffla som mockasiner för extra skydd eller en lägre toffla likt slippers som du enkelt tar av och på. Tofflor gjorda av mjukt fårskinn kan du faktiskt ha året runt då ullen har en förmåga att båda värma dina fötter när det är kallt men även andas när det är varmt. Med tofflornas tidlösa design innebär att du kan ha dina sköna tofflor i många år framöver. 

 

Badtofflor för män

Är du på jakt efter ett par badtofflor har vi varianter från t.ex. Adidas, Calvin Klein, Björn Borg eller klassiska foppatofflor från Crocs till herr. Passar både för aktiva dagar med barnen eller sköna dagar på stranden. Ett par badskor eller slip-ins för herrar är enkla att ta på sig och funktionella. Med ett par greppande gummisulor kan du gå säkert även i simhallen eller vid poolkanten utan att halka. Vissa av tofflorna har även praktiska remmar som håller tofflan på plats utan att glappa, men vill man använda skorna till att gå ut med soporna eller hämta posten kan ett par enkla slip-ins vara bästa valet.

 

Populära tofflor från Birkenstock

Vill du vara trendig satsar du på ett par tofflor från Birkenstock. Passar dig som vill ha en avslappnad look men samtidigt ha en cool citylook. Enkla att ta på sig och funkar lika bra i hemmet som på kontoret. Satsa på en svart eller beige Birkenstock toffla för att enklast kunna matcha dina kläder.