VISAR 1-24 (131)1 2 3 ... 6 Sista 100 per sida

Sandaler

Herrsandaler för sommardagar!

Öppen, snygg design och riktigt skön passform: sandaler för herr är numera det givna valet för såväl den sportiga som den trendmedvetna. Idag är herrsandalen den givna favoriten för alla tillfällen under sommarsäsong och semesterresa. Med dessa enkla och snygga herrskor kan du leva fullt ut i sommar. 

 

Bekväma sandaler i olika modeller

Hos Scorett kan du köpa allt från nätta flip-flops och klassiska slip-ins av toffelmodell, till tuffare sandaler. Oavsett om du är ute efter en herrsandal med funktion eller säsongens hetaste mode så har vi något för dina fötter.

Våra herrsandaler finns i många olika färger, men de mest populära är svarta, beiga och blåa herrsandaler. Dessa färger är ofta enkla att matcha med dina kläder och håller över tiden.  

 

Sandaler för herr från kända varumärken

Här hittar du säsongens sandaler från välkända varumärken som BirkenstockEcco och Vagabond. Till stranden passar ett par badtofflor från Crocs utmärkt, även kallade foppatofflor. En enkel sandal att ta på sig som tål det mesta. Är du ute efter en herrsandal med tidlös deisgn som du enkelt matchar med din outfit ska du satsa på varumärket Zeus. Dessa herrskor är tillverkade av naturliga material med fokus på komfort och kvalitet och sandalerna finns som t.ex. Fisherman sandal med kardborre eller som sköna slip-in sandaler för grillkvällarna.

 

Vandringssandaler

För dig som gillar vandring och utomhusaktiviteter är det praktiskt med ett par herrsandaler med kardborre som håller foten stadigt på plats och ger optimal komfort. En bra vandringssandal ska ge ordentligt med stöd samtidigt som de ska vara sköna och ge ett bra grepp på underlaget. Fundera på vilka behov du har och välj sedan vandringssko efter det. Beroende på terräng, väder och aktivitet behövs olika funktioner - ska sandalen ha öppen eller stängd tå? Behöver den vara vattentät? Hur mycket dämpning behöver sandalen ha? Vilket material ska skon vara gjord av? Sandaler som är gjorda av läder gör att fötterna håller sig fräscha även under svettiga sommardagar.

 

Shoppa herrsandaler online eller i butik

Du hittar dina nya herrsandaler på vår hemsida scorett.se eller i någon av våra butiker. För dig som köper herrsandaler online finns fri frakt till butik att välja. Letar du efter billiga herrsandaler kan vi rekommendera Scorett Outlet