VISAR 1-24 (507)1 2 3 ... 22 Sista 100 per sida

Herrsneakers

Snygga och sköna herrsneakers.

Upptäck säsongens sneakers för killar. Dressa ned en kostym eller öka modegraden till ett par enkla jeans och en t-shirt, med sköna sportskor och snygga sneakers. Välj bland klassiskt vita tygskor eller tuffa svarta sportskor – alltid med sköna sulor och med en välsittande passform. Vi har sneakers från välkända varumärken som AdidasConverseNikePuma och Reebok. Du hittar dina nya herrskor hos oss på Scorett.

 

Vita herrsneakers

Den kanske tydligaste trenden för sneakers är just vita sneakers. Och vi älskar det! En vit sneakers passar till alla tillfällen, oavsett om du ska gå på stan, arbeta på kontoret eller gå ut med vännerna på restaurang. Utbudet av vita sneakers är stort och du kan styla dem på många olika sätt. För en mer dressad look passar ett par kostymbyxor eller shorts tillsammans med en skjorta. För en sportigare look kan du välja ett par vita chunky sneakers tillsammans med ett par coola jeans och en avslappnad t-shirt. Du hittar alla våra vita sneakers här.

 

Trendiga sneakers från Legend

Med våra sneakers från Legend så tummar du varken på kvalitet, bekvämlighet eller på design men viktigast av allt, när du väljer någon av våra Legendskor gör du ett klimatsmart val som bidrar till en mer hållbar värld. Dessa sneakers finns i många olika färger, välj mellan t.ex. beige, vita eller svarta sneakers. 

 

Eleganta herrsneakers 

För dig som uppskattar en klassisk och tidlös look bör satsa på ett par dressade sneakers, t.ex. från vårt populära varumärke Novita Man. Ett par kvalitativa sneakers passar bra tillsammans med kostym eller ett par dressade byxor och skjorta. Ofta har dessa sneakers snörning och är gjorda av t.ex. läder eller mocka. Ett tips är att hålla sig till neutrala toner för att på bästa sätt hålla ihop stilen. Viktigt är också att skorna är rena och hela, så ta väl hand om dina sneakers med rätt skovård!

 

Så rengör du dina sneakers

Det är viktigt att du skyddar och tar hand om dina sneakers så att de kan hålla sig fina i flera år framöver. Med rätt produkter och några enkla steg kan du få dina skor som nya igen. Vi kan varmt rekommendera Super White Täckande vaxkräm som får dina vita sneakers att se ut som nya. Vill du veta mer om hur du tar hand om dina sneakers? Här kan du läsa mer om våra skovårdstips för sneakers. 

 

Köp sneakers för herr online

Shoppa dina sneakers online på scorett.se eller besök någon av våra butiker för att få hjälp av personalen med att välja rätt material på dina sneakers. För dig som väljer att handla sneakers online på scorett.se finns fri frakt till butik att välja.