Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Solglasögon

Är du på jakt efter ett par solglasögon att möta vårsolen i? Eller kanske ett par solglasögon att växla skidglasögonen med på skidresan? Oavsett till vilket ändamål så har vi solglasögonen för dig.

Solglasögon för dam online

Är du på jakt efter ett par solglasögon att möta vårsolen i? Eller kanske ett par solglasögon att växla skidglasögonen med på skidresan? Oavsett till vilket ändamål så har vi solglasögonen för dig.

 

Komplettera din stil med ett par trendiga solglasögon

Ett par glasögon är den optimala accessoaren att gömma sig bakom, men samtidigt en man garanterat syns i. Ett par schyssta solglasögon har alltid varit ett givet inslag i modevärlden och är ofta en fråga om tycke och smak. Det är också därför som vi på Scorett omsorgsfullt har tagit fram flera olika modeller för dig att välja mellan. I vårt sortiment hittar du allt från klassiska glasögon till trendiga cat eye-glasögon. Våra solglasögon finns i flera olika modeller och färgkombinationer. Välj bland mängder av modeller från varumärken som K.Cobler och Canada Snow.

 

Vilka solglasögon ska jag välja?

Eftersom det finns så oerhört många olika modeller och färger på solglasögon kan du enkelt hitta din egna stil. Det är inte alltid lätt att hitta rätt - men vårt tips är att inte vara rädd för att testa något nytt. Fördelen med ett par solglasögon är att du inte behöver ha på dig dem jämt och att du kan växla mellan olika par. Du kan ha ett klassiskt par till vardags och byta ut dem till ett par solglasögon med skarpa kanter med jämna mellanrum när du vill ha lite extra attityd.

 

Så tar du bäst hand om dina solglasögon

För att ett par solglasögon ska hålla längre så är det viktigt att vara varsam och ta hand om dem. Genom att rengöra glasen med jämna mellanrum undviker du både slitage och repor och får solglasögonen att hålla längre. För att få bort oönskad smuts eller fett kan du använda en putsspray eller diskmedel tillsammans med lite vatten och försiktigt torka bort med en trasa. När du inte har solglasögonen på huvudet kan det vara bra att förvara dem i ett fodral - då undviker du risken för att glasögonen ska gå sönder eller när du förvarar dem i väskan. Ett par solglasögon förvaras gärna åtskilt från sådant som kan repa dem.

 

Steg för steg: Så rengör du dina solglasögon 

Steg 1: Skölj med vatten
Skölj dina solglasögon under ljummet vatten.

Steg 2: Rengör med rengöringsspray eller diskmedel
Rengör dina solglasögon med ett rengöringsspray för att få bort smuts och orenheter. Det går även bra att använda ett vanligt diskmedel, men vi rekommenderar alltid en rengöring som är avsedd för solglasögon. Använd endast en droppe vid användning av diskmedel.

Steg 3: Skölj med vatten
Skölj av dina solglasögon under rinnande vatten och se till att det inte finns något diskmedel eller spray kvar på ytan.

Steg 4: Torka med putsduk
När glasögonen är rena använder du en putsduk eller luddfri bommullshandduk för att torka dem torra.

 

Shoppa solglasögon online hos Scorett

Vi erbjuder flera olika modeller och färger av solglasögon och i vårt sortiment hittar du något som passar alla. Det ska vara enkelt att köpa accessoarer för dam. Genom att beställa dina solglasögon online kan du testa dina glasögon hemma i lugn och ro tillsammans med önskad look. Vi hoppas att du kommer att hitta dina solglasögon-favoriter hos oss redan idag.

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.