Solglasögon

Komplettera din stil med ett par trendiga solglasögon.

Ett par glasögon är den optimala accessoaren att gömma sig bakom, men samtidigt en man garanterat syns i. Är du på jakt efter ett par solglasögon att möta vårsolen i? Eller kanske ett par solglasögon att växla skidglasögonen med på skidresan? Oavsett till vilket ändamål så har vi solglasögonen för dig. Ett par schyssta solglasögon har alltid varit ett givet inslag i modevärlden och är ofta en fråga om tycke och smak. Det är också därför som vi på Scorett omsorgsfullt har tagit fram flera olika modeller för dig att välja mellan.

I vårt sortiment hittar du allt från klassiska glasögon till trendiga cat eye-glasögon. Våra solglasögon finns i flera olika modeller och färgkombinationer. Välj bland mängder av modeller från varumärken som K.Cobler, Quay och Canada Snow.

 

Vilka solglasögon ska jag välja?

Eftersom det finns så oerhört många olika modeller och färger på solglasögon kan du enkelt hitta din egna stil. Det är inte alltid lätt att hitta rätt - men vårt tips är att inte vara rädd för att testa något nytt. Fördelen med ett par solglasögon är att du inte behöver ha på dig dem jämt och att du kan växla mellan olika par. Du kan ha ett klassiskt par till vardags och byta ut dem till ett par solglasögon med skarpa kanter med jämna mellanrum när du vill ha lite extra attityd.


Så tar du bäst hand om dina solglasögon

För att ett par skolglasögon ska hålla längre så är det viktigt att vara varsam och ta hand om dem. Genom att rengöra glasen med jämna mellanrum undviker du både slitage och repor och får solglasögonen att hålla längre. För att få bort oönskad smuts eller fett kan du använda ett putsspray eller diskmedel tillsammans med lite vatten och försiktigt torka bort med en trasa. När du inte har solglasögonen på huvudet kan det vara bra att förvara dem i ett fodral - då undviker du risken för att glasögonen ska gå sönder eller när du förvarar dem i väskan. Ett par solglasögon förvaras gärna åtskilt från sådant som kan repa dem.

 

Steg för steg: Så rengör du dina solglasögon 

Steg 1: Skölj med vatten
Skölj dina solglasögon under ljummet vatten.

Steg 2: Rengör med rengöringsspray eller diskmedel
Rengör dina solglasögon med ett rengörrinsspray för att få bort smuts och orenheter. Det går även bra att använda ett vanligt diskmedel, men vi rekommenderar alltid en rengöring som är avsedd för solglasögon. Använd endast en droppe vid användning av diskmedel.

Steg 3: Skölj med vatten
Skölj av dina solglasögon under rinnande vatten och se till att det inte finns något diskmedel eller spray kvar på ytan.

Steg 4: Torka med putsduk
När glasögonen är rena använder du en putsduk eller luddfri bommullshandduk för att torka dem torra.

 

Shoppa solglasögon online hos Scorett

Vi erbjuder flera olika modeller och färger av solglasögon och i vårt sortiment hittar du något som passar alla. Det ska vara enkelt att köpa solglasögon. Genom att beställa dina solglasögon online kan du testa dina glasögon hemma i lugn och ro tillsammans med önskad look. Vi hoppas att du kommer att hitta dina solglasögon-favoriter hos oss redan idag.