Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Skidglasögon

Utrustning för alla kvinnliga skidåkare och snowboardåkare som vill maximera både prestanda och stil i backen.

Färg
Storlek
Varumärke
Pris
Sortera efter

2 träffar.

Skidglasögon för dam online

Utrustning för alla kvinnliga skidåkare och snowboardåkare som vill maximera både prestanda och stil i backen.

 

Ge dig ut i backen med snygga skidglasögon

En av de viktigaste funktionerna hos skidglasögon för damer är deras förmåga att skydda ögonen mot solens strålar och reflektioner från snön. Skidglasögon är utrustade med linser som filtrerar bort skadligt UV-ljus och minskar bländning, vilket ger en klarare och mer bekväm sikt i olika ljusförhållanden. Dessa linser kan vara utbytbara eller justerbara för att anpassa sig efter väderförhållandena på berget.

 

En annan viktig egenskap hos skidglasögon är deras förmåga att förhindra imma på insidan av glaset. Imma kan vara störande och påverka sikten under skidåkning. För att motverka detta är skidglasögon ofta utrustade med en beständig beläggning på insidan av linserna eller ett effektiv ventilationssystem som tillåter luftcirkulation.

 

För att säkerställa att skidglasögon för damer sitter bekvämt och säkert under åkningen, har de oftast justerbara remmar och en ergonomisk design som passar olika ansiktsformer. De är utformade för att sitta tätt mot ansiktet och förhindra att snö eller kall luft tränger in. Vissa modeller har även möjlighet att bära över glasögon, vilket gör dem tillgängliga för de som behöver synkorrigering.

 

Med våra snygga skidglasögon med färgade spegellins kan du känna dig riktigt snygg i skidbacken, och de har dessutom silikonband så att de sitter stabilt på hjälmen. Matcha gärna dina skidglasögon med våra accessoarer för kvinnor.

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.