Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Väskor & Plånböcker

Här hittar du väskor och plånböcker tillverkad av de bästa materialen och är skapad med omsorg och precision. Den håller inte bara länge utan åldras också vackert, vilket gör den till en tidlös följeslagare genom livet.

Väskor och plånböcker för herr online

Här hittar du väskor och plånböcker tillverkad av de bästa materialen och är skapad med omsorg och precision. Den håller inte bara länge utan åldras också vackert, vilket gör den till en tidlös följeslagare genom livet.

 

Inspireras av våra väskor med bra kvalitet

Upptäck och inspireras av våra snygga väskor och plånböcker. Vi erbjuder accessoarer såsom datorväska, necessärer, ryggsäck och större väskor som är perfekta både till vardags och fest. En väska är ett måste i garderoben och den är en accessoar du bokstavligt talat bär med dig hela livet. Tjusningen med väskor är att det finns en för varje tillfälle och ofta är det väskans storlek som blir det avgörande valet.

 

Stilfulla accessoarer för män

En väska av fin kvalitet är en investering i både stil och funktionalitet. Den är tillverkad av de bästa materialen och är skapad med omsorg och precision. Den håller inte bara länge utan åldras också vackert, vilket gör den till en tidlös följeslagare genom livet. Varje detalj, från sömmar till blixtlås, är utformad med fokus på hållbarhet och kvalitet.

 

Förutom att vara en stilfull accessoar är en väska också mycket praktisk. Den rymmer allt du behöver för att vara effektiv och organiserad under dagen. Med separata fack och fack för datorer, dokument och tillbehör, kan du enkelt organisera dina tillhörigheter och ha dem lättillgängliga när du behöver dem. En väska av fin kvalitet är också ergonomiskt utformad för att vara bekväm att bära under längre perioder, vilket gör den idealisk för affärsresor, pendling eller dagliga äventyr.

 

Väskor med fin kvalitet för män är också en symbol för framgång och professionalism. När du bär en väska av hög kvalitet, visar du omvärlden att du är medveten om detaljer och har en välutvecklad stil. Det ger dig en känsla av självsäkerhet och gör ett starkt intryck på andra människor. En väska av fin kvalitet är ett uttalande om ditt personliga varumärke och kan bidra till att öppna dörrar och skapa positiva intryck i både affärssammanhang och sociala situationer.

 

Utöver dessa praktiska och stilistiska fördelar ger en väska med fin kvalitet för män också en känsla av lyx och exklusivitet. Det är som att bära med sig en del av den finaste hantverket och designen i varje steg du tar. Varje gång du tar fram din väska, oavsett om det är på en affärslunch eller en helgresa, kommer du att känna dig stolt över ditt val och den fina kvaliteten den representerar.

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.