VISAR 1-24 (384)1 2 3 ... 16 Sista 100 per sida

Sandaletter

Sandaletter för dig som älskar sommaren!

När man plockar fram sina sandaletter ur garderoben, då vet man att sommaren snart är här. Dessa damskor passar på kvinnor i alla åldrar, och ett tips är att investera i ett par remsandaletter som du kan bära med ett par strumpor i, vilket förvånansvärt många kvinnor faktiskt gör. På så sätt kan du använda dina fina sandaletter för dam under hela sommarhalvåret. Sandaletter är en nätt skomodell likt sandaler – med öppen design och detaljer i form av remmar och dekor – men har en högre eller till och med hög klack med platå. Historiskt har vi älskat de klassiskt svarta klackskorna, medan färger som vit och begie dam sandaletter nu tar plats. Vi har sandaletter i olika färger som svarta sandaletter, vita sandaletter, beige, brun till mer färgglada sandaletter för dam som blå och rosa. Oavsett om du vill ha ett par fina sandaletter i material som mocka, nubuck, lack, skinn eller textil så hittar du dina nya sandaletter av hög kvalitet hos oss!

 

Fixa partylooken med sandaletter för dam

Slå klackarna i taket med ett par trendiga sandaletter. Denna eleganta skomodell ger dig ett lyft och ger kvinnor en elegant touch till ett par sköna jeans likväl till en stilren klänning. Det bästa med sandaletter kanske är att du får en bättre hållning i vardagen på kontoret likväl ute på klubben. Sommarens hetaste trend när det kommer till sandaletter för dam är att modellen har en fyrkantig, tvär tå. Kanske är det något för dig? Vi har även sandaletter för dam med slip-in för dig som vill ha ett stilrent uttryck. Upptäck vårt sortiment av sommarens must-have skor!

 

Varför ska man köpa sandaletter?

- Ger dig en bättre hållning

- Sandaletter finns i olika klackhöjder

- En trendig skomodell på sommarhalvåret

- Går att klä till jeans likväl klänning

  

Köp sommarens sandaletter online hos Scorett

Vi på Scorett erbjuder snygga sandaletter med hög klack och låg klack för dam från välkända varumärken som Novita, DasiaK.CoblerSweeksVagabond och Tiamo.