VISAR 1-24 (38)1 2 Sista 100 per sida

Gummistövlar

Slitstarka och vattentäta gummistövlar.

Det finns inget dåligt väder om du väljer ett par slitstarka och vattentäta gummistövlar. Grov sula, god passform och snygg design är gemensamma egenskaper för vårt sortiment, som dessutom inkluderar gummistövlar med lågt, mellan och högt skaft. Kör på klassiskt gröna stövlar eller tuffa till din look med ett par svarta damskor, och du är redo för både båten, trädgården och promenader i skogen.

 

Trendiga gummistövlar

Idag finns det även riktigt snygga gummistövlar som du kan bära på stan, kanske till en cool trench coat? Gummistövlar med quilltad yta eller dekorativa spännen som förhöjer din look. Spana in t.ex. varumärket Barbour som har fina och trendiga gummistövlar för dam. På sommarfestivalen är ett par gummistövlar ett självklart val, både praktiskt när det börjar regna men även snyggt. Du stylar dem med ett par jeansshorts och en tuff skinnjacka. 

 

Vilken färg ska man ha på sina gummistövlar?

Det vanligaste är kanske ett par svarta gummistövlar, men ibland kan det vara kul att poppa till sina gummistövlar i en härlig färg! På Scorett.se hittar du även gula, röda, blåa gummistövlar men även i ändra färger som t.ex. mörkgröna eller gråa. Ett tråkigt regnväder ska inte stoppa oss från att bära snygga skor och kläder. 

 

Gummistövlar från välkända varumärken

UGG, Barbour, Tretorn och Stenk är bara några exempel på de varumärken som vi erbjuder gummistövlar från här på Scorett. Är du även på jakt efter regnkläder har varumärket Stenk ett brett utbud av både paraplyer, regnjackor och regnhattar för dam och herr. Ett omväxlande väder - från vinande vindar, regn till solsken är inget problem med rätt regnkläder! 

 

Fodrade gummistövlar

För kallare dagar under vår och höst kan det vara skönt att dra på sig ett par fodrade gummistövlar som håller fötterna varma och torra, i både skog och mark. Ett par fodrade regnskor med ull värmer fötterna skönt när kylan tränger sig på. Om du har ett par tunna gummistövlar kan man även lägga in en extra filtsula för att behålla värmen bättre. Shoppa sulor till gummistövlar här. 

 

Hur tar man hand om sina gummistövlar? 

Tvätta av dina regnstövlar med vatten och handtvål för att få bort smuts och salter som annars kan torka ut gummit. Vill man ta det ett steg längre kan man vårda och skydda sina gummistövlar med en balm eller sparsamt med shoe wax. Det skyddar mot uttorkning och ger glans åt gummit. Vi på Scorett har rätt skovårdsmaterial för dina gummistövlar, läs mer om hur du hittar rätt skovård till din sko

Köp gummistövlar från välkända varumärken online på scorett.se eller handla i någon av våra butiker. Vår kunniga personal guidar dig fram till rätt gummistövlar för rätt tillfällen.