VISAR 1-24 (209)1 2 3 ... 9 Sista 100 per sida

Stövlar

Hitta dina stövlar här.

Behöver du ett par nya damskor? Visste du att få sorters skor är så klassiskt och tidlöst som just stövlar. Vid tidig höst gör sig ett par svarta stövlar det lilla extra till din outfit. Upptäck vårt sortiment av stövlar med hög klack och låg klack. Tillsammans med långa kappor och stora, mjuka halsdukar blir höstdagen en succé. När vintern är över och snön har smält bort kan du plocka fram dina favoritstövlar igen. Tillsammans med långa klänningar och korta kjolar får du till en modemedveten stil.

 

Höga svarta stövlar

Oavsett vilket material eller vilken färg, skaft- eller klackhöjd du söker, så finns garanterat dina nya stövlar hos oss på Scorett. Kanske föredrar du ett par riktigt långa overknee-stövlar tillsammas med en vacker kjol? Eller  ett par vristhöga vinterstövlar med mjukt härligt foder? Ett par snygga stövlar lyfter snabbt en hel stil, och med grym kvalitet och passform är du redo för både kontor och after work. Vi har stövlar från kända varumärken som K.Cobler och Novita. Vissa av våra stövlar har ett elegant snitt, medan andra har en lite tuffare design. Allt för att du ska hitta ett par stövlar som just du älskar.

 

Stövlar med oslagbar passform

Har du breda vader och svårt för att hitta ett par stövlar som passar dig och din kropp? Ingen fara - vi på Scorett har tagit fram koceptet: Perfect Fit. Här hittar du stövlar med olika skaftvidder, så att du enkelt kan hitta din perfekta passform. Besök gärna en Scorettbutik nära dig så kan vår personal hjälpa dig med att hitta den perfekta passformen för dig.

 

Se till att vårda dina skor

Det är viktigt att du skyddar och tar hand om dina skor så att de kan hålla sig fina i flera år framöver. Med rätt produkter och några enkla steg kan du få dina skor som nya igen. Här kan du läsa mer om våra skovårdstips för olika material.