VISAR 1-24 (325)1 2 3 ... 14 Sista 100 per sida

Stövletter

Matcha dina stövletter med säsongens mode!

Stövletter är den perfekta damskon när du vill behålla looken under våra kyligare säsonger, då de likt ett par boots har ett mellanhögt skaft och samtidigt likt stövlar erbjuder en högre klack. Vi på Scorett har ett brett utbud av stövletter. Här hittar du allt från platåstövletter till nättare modeller med härliga mönster som stövletter i leopard och ormmönster. Vi har även stövletter för dam i material som lack, mocka, skinn och textil. Oavsett om du vill ha ett par svarta tidlösa stövletter eller kanske krispigt vita stövletter att matcha höstens kläder med, eller om du vågar dig på ett par stövletter i färg som blå, brun, eller beige stövletter så har vi något för dig. Våra stövletter har fina dekorativa detaljer och stilren design. För att variera dig och din stil i höst så kan du skifta mellan ett par damstövletter med en spetsig tå och stövletter med en rak tåform. Du kan även skifta mellan ett par stövletter med låg klack och ett par med hög klack. På så sätt får du till olika looks med enkla medel. Stövletter är en tacksam damsko att bära då du kan bära dem till vardagsklädseln och nöjeslivet. Dessutom kommer du en bit upp från den kalla marken, vilket gör att du håller fötterna varma.

 

Stövletter för dam hos Scorett

Upptäck vårt fina utbud av vackra, sköna och trendiga stövletter. Vi har stövletter från välkända varumärken som Dasia, Ecco, K.CoblerNovita och Vagabond. Oavsett vilket par som faller dig i smaken, så kan du alltid enkelt matcha dina stövletter med säsongens mode! Om du behöver hjälp med att hitta rätt modell för just dig så är du varmt välkommen till en Scorettbutik nära dig.

 

Varför ska du köpa ett par stövletter? 

- Enkelt att matcha till säsongens mode

- Få till en trendig look med stövletter

- Stövletter håller dina fötter varma under hösten

- Dessa damskor finns i flera trendiga färger, material och mönster

 

Se till att vårda dina nya stövletter

Det är viktigt att du skyddar och tar hand om dina skor så att de kan hålla sig fina i flera år framöver. Med rätt produkter och några enkla steg kan du få dina skor som nya igen. Här kan du läsa mer om våra skovårdstips för olika material.