VISAR 1-24 (549)1 2 3 ... 23 Sista 100 per sida

Kängor & Boots

Bär dina kängor året om.

Uppdatera skogarderoben med ett par kängor i mocka, skinn eller lack. Hos oss får du koll på de senaste skotrenderna. Vi har boots med lekfulla detaljer av svensk design och skor med klassisk italienska snitt. Oavsett om du investerar inför höst eller vinter, är ute efter ankelboots eller vandringskängor, med låg klassisk sula eller med en grövre chunky sula, fodrade boots eller tunna kängor så hittar du dina nya favoritskor online hos Scorett och i våra butiker.

 

En given skomodell

Spana in vårt djupa utbud av boots och kängor som du kan bära året om. Med dessa skor kan du enkelt klä dig varmt, bekvämt och samtidigt snyggt om fötterna. Matcha dina skor med ett par läderbyxor på hösten, jeans till vintern, ett par snygga kostymbyxor till våren och ett par shorts eller en härlig sommarklänning på sommaren. Platåkängor är väldigt trendigt just nu och det uppskattas under de kallare månaderna, då du kommer upp från marken och slipper att bli kall om fötterna.

 

Se till att vårda dina skor

Det är viktigt att du skyddar och tar hand om dina skor så att de kan hålla sig fina i flera år framöver. Med rätt produkter och några enkla steg kan du få dina skor som nya igen. Här kan du läsa mer om våra skovårdstips för olika material.