VISAR 1-24 (105)1 2 3 ... 5 Sista 100 per sida

Tofflor

Möt varje morgon i ett par gosiga tofflor!

Finns det något bättre än att starta dagen med att ta på sig ett par sköna, mjuka tofflor? Ett par tofflor är underbart att ha på sig under vinterhalvåret när det är kallt på golvet. Unna dina fötter ett par varma och bekväma tofflor för dam i material som ull eller fårskinn som håller värmen allra bäst. Det är även skönt att bära inneskor och tofflor även under de varmare årstiderna – välj då ett par tofflor i material av läder eller mocka som skapar en mjuk passform kring dina fötter. Vi på Scorett har ett brett utbud av innetofflor för dam och här hittar du både högre tofflor, som mockasiner, som ger dig extra skydd. Du hittar även lägre tofflor, likt slippers, som du enkelt kan ta av och på. Unna dig själv ett par fina tofflor till fredagsmyset eller varför inte ge bort ett par tofflor som en gåva till någon du tycker om? Ett par tofflor är en uppskattad present att få!

 

Tofflor för dam hos Scorett

Öka hemkänslan genom att stoppa ner dina fötter i ett par sköna tofflor som morgonrutin eller när du kommer hem från jobbet och skolan. Det kan även vara bra att införskaffa sig ett par tofflor till kontoret, det ger dig ett bra stöd för foten samtidigt som de håller dina fötter varma på det kalla golvet. Finns inget skönare än att slänga av dina Vi har tofflor från varumärken som Canada SnowShepherdBirkenstock och Sweeks - alla garanterat mjuka, varma och bekväma. Hitta dina nya favoriter idag hos oss på Scorett.

 

Vilka tofflor är varmast?

Om du är riktigt frysen om fötterna ska du köpa ett par tofflor med hälkappa. Emmy från Shepherd och Regina från Canada Snow är bland de varmaste på marknaden.

 

Slip-in tofflor eller innetofflor med hälkappa?

Det bästa med slip-in är att det går snabbt och smidigt att ta på dig tofflorna. Varumärket SWEEKS har flera fina slip-in tofflor. Vill du däremot ha ett par tofflor som värmer hela foten och som ger ett bättre stöd, så är ett par tofflor med hälkappa helt rätt för dig.

 

Vilka tofflor är bäst för fötterna?

Tofflorna Zermatt från Birkenstock har anatomisk fotbädd i kork och Meja från SWEEKS har innersula i foam som är gjord av överskottsproduktion av madrasser, vilket ger en skön komfort i varje steg.