Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

"}
Färg
Storlek
Material
Dam/Herr/Barn/Acc
Varugrupp
Pris
Sortera efter

6 träffar.

Shoppa Bally skor online

Bally är ett välrenommerat schweiziskt varumärke som har erövrat världen med sina exklusiva och högkvalitativa skor sedan starten 1851. Genom åren har Bally blivit synonymt med lyx, elegans och tidlös stil.

 

Skor kända för sin eleganta och sofistikerade design

Sedan starten 1851 har Bally blivit synonymt med lyx, elegans och tidlös stil. Med en kombination av utmärkt hantverk, innovativ design och noggrant utvalda material har Bally-skorna blivit en favorit bland modeentusiaster och skokännare världen över.

 

En av de främsta kännetecknen för Bally-skor är deras enastående hantverk och detaljrikedom. Varje par skor tillverkas med noggrannhet och omsorg, och varje steg i tillverkningsprocessen kontrolleras noggrant för att säkerställa högsta kvalitet. Bally använder sig av de finaste lädermaterialen och andra lyxiga detaljer för att skapa skor som inte bara ser fantastiska ut utan också håller i åratal.

 

Bally-skor är kända för sin eleganta och sofistikerade design, vilket ger dem en tidlös och klassisk aura. Oavsett om det är formella klackskor, avslappnade sneakers eller bekväma loafers, så utstrålar varje par skor en känsla av raffinemang och stil. Bally kombinerar traditionella designdetaljer med moderna inslag för att skapa skor som passar både för formella och avslappnade tillfällen. Deras fokus på tidlös stil gör att Bally-skorna kan bäras år efter år utan att förlora sin charm.

 

Kvalitet är en av hörnstenarna i Ballys varumärke. Genom att använda sig av högkvalitativa material och genomgående stränga kvalitetskontroller garanterar Bally att varje par skor är av bästa möjliga standard. Detta innebär att Bally-skor inte bara ser fantastiska ut utan också känns bekväma att bära. De är utformade för att passa perfekt och ge stöd åt foten, vilket gör dem till en njutning att använda under långa perioder.

 

Utöver skorna själva har Bally en lång historia av innovation och framsteg inom skotillverkningen. De var bland de första att introducera tekniker som att sy sulorna istället för att limma dem, vilket bidrar till ökad hållbarhet och kvalitet. Bally har också utforskat nya material och teknologier för att skapa ännu mer funktionella och bekväma skor utan att kompromissa med stil och design.

 

Bally erbjuder skor för både dam och herr av finaste kvalitet. Hos Bally hittar du främst kängor, men även sneakers och loafers i fint skinn. Vi på Scorett rekommenderar dig Bally då de är experter på att tillverka läderskor av högsta klass.

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.