Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

category
/varumarken/bally/kangor

Kängor

Bally är varumärket som genomsyras av tidlös elegans och enastående kvalitet. När vi talar om kängor från Bally, talar vi om skor som förenar stil och funktionalitet på ett sätt som få andra märken kan matcha. Varje par Bally-kängor är en symbol för hantverksmässig skicklighet och designexcellens.

Färg
Storlek
Material
Dam/Herr/Barn/Acc
Pris

2 träffar.

Shoppa kängor från Bally online

Bally är varumärket som genomsyras av tidlös elegans och enastående kvalitet. När vi talar om kängor från Bally, talar vi om skor som förenar stil och funktionalitet på ett sätt som få andra märken kan matcha. Varje par Bally-kängor är en symbol för hantverksmässig skicklighet och designexcellens.

 

När du glider ner i ett par curlingkängor från varumärket Bally, känner du omedelbart kvaliteten och omsorgen som ligger bakom varje detalj. Materialen är noggrant utvalda för att ge överlägsen komfort och hållbarhet. Oavsett om det är mjukt läder, tåligt mocka eller vattentätt Gore-Tex, så kommer du att upptäcka att Bally inte kompromissar när det gäller materialval.

 

Men Bally's boots är mer än bara kvalitet. De är också en hyllning till tidlös stil. Varje design är noga utformad för att vara både elegant och mångsidig, så att du kan bära dina kängor med förtroende oavsett tillfälle. Från klassiska curlingboots, snygga kängor till varma boots. Oavsett om du tar en stadspromenad på vintern eller ger dig ut på äventyr i naturen, kan du lita på att kängor från Bally kommer vara din pålitliga följeslagare. De är konstruerade med noggrannhet för att ge optimal passform och stöd, så att du kan gå bekvämt och självsäkert. Med enastående grepp och dämpning, ger de dig stabilitet och komfort även på ojämn terräng.

 

Det är inte bara designen och kvaliteten som utmärker Bally's curlingkängor, det är också märkets historia och arv. Sedan grundandet 1851 har Bally varit synonymt med schweiziskt hantverk och tradition. Genom åren har de förblivit trogna sitt ursprung och levererat skor av högsta standard. Varje par kängor är en representation av deras dedikation till att skapa skor som varar och berättar en historia.

 

När du bär Bally-kängor, bär du med dig en bit av det schweiziska arvet och en känsla av elegans och tidlöshet. Det är en påminnelse om att kvalitet och stil kan gå hand i hand och att en välkonstruerad sko kan vara en investering som varar i många år framöver.

 

Så oavsett om du är en stadsbo eller en äventyrare, en modeentusiast eller en person som värdesätter funktion, kommer dessa kängor och boots att uppfylla dina förväntningar och mer därtill. Med deras oöverträffade kvalitet, stil och komfort kommer de att bli din trogna följeslagare i alla väder och vid alla tillfällen. Klicka hem dina favoriter redan idag eller besök din närmsta Scorettbutik. Tips: Upptäck även sneakers och loafers från Bally.

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.