Sparade produkter

Laddar favoriter...

"}

Herrskor

Birkenstock är ett tyskt företag som har varit en ikon inom skotillverkning i över 200 år. Deras herrskor är kända för sin utmärkta kvalitet, hållbarhet och ergonomiska design. Med en lång historia av tillverkning av fotriktiga skor är Birkenstock idag ett av de mest erkända varumärkena när det gäller komfortskor för män.

Shoppa herrskor från Birkenstock online 

Birkenstock är ett tyskt företag som har varit en ikon inom skotillverkning i över 200 år. Deras herrskor är kända för sin utmärkta kvalitet, hållbarhet och ergonomiska design. Med en lång historia av tillverkning av fotriktiga skor är Birkenstock idag ett av de mest erkända varumärkena när det gäller komfortskor för män.

 

En av de mest populära modellerna för herrar är Birkenstock Arizona. Dessa sandaler har två justerbara remmar över foten och en fotbädd som är utformad för att passa och stödja fotens naturliga form. Fotbädden är gjord av ett unikt material som kallas EVA (etylvinylacetat), vilket ger enastående stötdämpning och flexibilitet. Den mjuka mockasinfodret på insidan ger extra komfort och minskar risken för skav.

 

Vi på Scorett har ett brett utbud av Birkenstock herrskor. Här har vi samlat alla herrskor från Birkenstock så att du enkelt kan hitta en modell som passar dig och dina behov. Till sommaren kan det vara fräscht att bära ett par vita herrskor från Birkenstock. Till vintern erbjuder Birkenstock många fina, varma tofflor att bära inomhus när golvet börjar bli kallt.

 

När det gäller materialval erbjuder Birkenstock ett antal alternativ för att passa olika preferenser. Förutom läder finns det också modeller tillverkade av nubuck, textil och skinnimitation. Dessa material är både hållbara och lättskötta, vilket gör dem till ett bra val för vardagsbruk.

 

Birkenstock är inte bara känt för sin komfort och kvalitet, utan även för sin tidlösa design. Deras herrskor är stilrena och enkla, vilket gör dem enkla att matcha med olika klädstilar. Oavsett om det är en avslappnad sommaroutfit eller en mer formell look, kan Birkenstock-skorna ge en touch av avslappnad elegans till vilken outfit som helst.

 

Slutligen är det värt att nämna att Birkenstock är ett företag med fokus på hållbarhet och miljömedvetenhet. De strävar efter att minimera sin påverkan på miljön genom att använda förnybara resurser och hållbara tillverkningsmetoder. Det är något vi på Scorett gillar. Klicka hem ett par herrskor från Birkenstock och upplev känslan av komfort på hög nivå. 

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.