Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...Canada Snow: Köldtest

Canada Snow lovar att alltid hålla dina fötter varma. Genom att uppleva och studera det varierande, hårda nordiska klimatet tar de fram produkter av högsta kvalitet designade med stor noggrannhet. Med produkter från Canada Snow får du alltid den kvalitet, funktionalitet, komfort och hållbarhet som fungerar i både kallare och mildare klimat. 

För att du lättare ska kunna hitta vilka boots och kängor som motsvarar dina behov, så har Canada Snow utfört olika köldtester på skorna, vilka går ut på att mäta temperaturen i skorna under olika tidsintervaller och temperaturer. Testerna började vid en temperatur på 22⁰C och går ner till 0⁰C. De har sedan graderat skorna enligt ett system med snöflingor, som illustrerar värmeisoleringen för varje modell.

Toronto Premium ❄️❄️❄️❄️❄️

Toronto Premium är den varmaste vinterskon som inte endast är en följeslagare för kalla dagar, utan även en symbol för värme och komfort. Med sina handgjorda och handplockade premiummaterial som vegetabiliskt garvat fårskinn och återvunnen naturkork, kommer du att kunna hålla dina fötter varma under flera timmar i snön. Tips! Använd gärna en ullstrumpa för maximal värme.

https://www.scorett.se/pub_docs/files/scorett_shoes-and-trends_vinterskor_aw23_03.jpg

Quebec Grip Sympatex ❄️❄️❄️❄️❄️

Att hålla fötterna torra när det är kallt ute är det absolut viktigaste för att inte frysa om tårna. Med ett sympatex-membran i kombination med ett varmt innerfoder håller du fötterna både varma och torra under vintern. Upptäck Quebec Grip Sympatex, skorna med det vattentäta membranet som gör att du kan vistas i snöslasket utan att vattnet tränger igenom!

https://www.scorett.se/pub_docs/files/scorett_shoes-and-trends_vinterskor_aw23_04.jpg

Mount Meer ❄️❄️❄️❄️

Mount Merr är en ny favorit när vi pratar om kyla. Med en gradering på fyra snöflingor och en innersula med flera värmeisolerande skikt, håller du dig med all säkerhet varm om fötterna i vinter. Skorna är fodrade med äkta fårskinn behandlade med Bionic Finish för en vatten- och smutsavvisande finish.

https://www.scorett.se/pub_docs/files/scorett_shoes-and-trends_vinterskor_aw23_05.jpg

Quebec Grip ❄️❄️❄️❄️

När det är kyligt ute kan markkylan ha en extra kall effekt på fötterna och i värsta fall leda bort värmen från foten. Då är det bra att investera i ett par vinterboots med en sulkonstruktion av isolerande material. Quebec Grip har flera värmeisolerande skikt som isolerar mot markkyla och håller fötterna varma hela dagen. Dessa skor är varumärkets utveckling på modellen Quebec Classic och finns i flera olika färger och material, allt för att just du ska kunna hitta din favorit.

https://www.scorett.se/pub_docs/files/scorett_shoes-and-trends_vinterskor_aw23_06.jpg

Quebec Classic ❄️❄️❄️❄️

Quebec Classic är likt namnet en stolt klassiker! Skorna är fodrade med äkta fårskinn och är ett bra skoval inför vintern. Dessa skor har en ovandel av vatten- och smutsavvisande mocka som stöter både fukt och väta. Med en komfortsula i fyra lager och en mellansula i kork och gummiblandning utlovas ett par varma skor i vinterkylan. Den klassiska modellen finns i flera olika färger både för honom och henne.

https://www.scorett.se/pub_docs/files/scorett_shoes-and-trends_vinterskor_aw23_07.jpg

Mount Baker ❄️❄️❄️❄️

Mount Baker är en sportiga curlingkänga med dekorativa logodetaljer, som kommer att hålla dina fötter både snygga och varma under vintern. Dessa skor har en uttagbar komfortsula med fyra lager: thinsulate, kork, aluminium och merinoull. Skorna har även en inbyggd liten kil för extra komfort.

https://www.scorett.se/pub_docs/files/scorett_shoes-and-trends_vinterskor_aw23_01.jpg

Mount Verm Sympatex ❄️❄️❄️❄️

Mount Verm Sympatex är en klassisk, sportig och vattentät känga från Canada Snow. Skorna är fodrade med tunnare fleeceullmixfoder för god värmeisolering och en uttagbar komfortinnersula med flera värmeisolerande skikt. Är du i jakt på en varm, vattentät sko att bära i vinter? Då är dessa damskor ett perfekt alternativ för dig!

https://www.scorett.se/pub_docs/files/scorett_shoes-and-trends_vinterskor_aw23_02.jpg

Mount Verm Curling ❄️❄️❄️

Mount Verm Curling är en stiligare curling boots för herrar, som ger bra grepp och håller värmen. Denna sko har en ovandel i vattenavvisande mocka och är fodrad med äkta fårskinn. Med en yttersula i premiumgummi håller även du greppet vid hala underlag.

https://www.scorett.se/pub_docs/files/scorett_shoes-and-trends_vinterskor_aw23_08.jpg

Mount Cross ❄️❄️❄️

Mount Cross är det senaste tillskottet i herrkollektionen där design möter komfort. Med foder av ullmix får du garanterat en varm känsla som håller sig hela dagen. Mount Cross finns i olivfärgad mocka och som chelseaboots i svart klassisk mocka. Perfekta att bära när det börjar bli lite kyligare ute.

https://www.scorett.se/pub_docs/files/scorett_shoes-and-trends_vinterskor_aw23_09.jpg

Mount Hektor ❄️❄️

Mount Hektor är för den sportigt modemedvetna herren. Kyligare tider är på intåg och vad passar inte bättre än en varmt fodrad sko med äkta ull för en värmeisolerande effekt? Unna dig ett par varma skor i vinter. Modellen Mount Hektor finns i tre olika utföranden i färger.

https://www.scorett.se/pub_docs/files/scorett_shoes-and-trends_vinterskor_aw23_10.jpg

Mount Zoe ❄️❄️

Mount Zoe är en modern, feminin trekkingboot för henne med ett värmeisolerande lager som passar lika bra på skogsturen som i city! Denna sko har en innersula med fyra lager för extra komfort och en gummiskoning som går upp en bit på sidan av bootsen som gör de extra tåliga mot väta. Dessa skor kommer i flera olika modeller och färger.

https://www.scorett.se/pub_docs/files/scorett_shoes-and-trends_vinterskor_aw23_12.jpg

Mount Alexis ❄️❄️

Mount Alexis har varumärkets nya, designade kilsula. En sula med slitstark struktur för extra antislip-/antihalkegenskaper. Denna damsko har ett varmt innerfoder av ullmix och fyra värmeisolerande lager. Perfekta citykängor för kalla vinterpromenader.

https://www.scorett.se/pub_docs/files/scorett_shoes-and-trends_vinterskor_aw23_13.jpg

    Bli vår solemate!

    Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

    Bli medlem

    Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.