Vilken vintersko är varmast?

Canada Snow lovar att alltid hålla dina fötter varma. Genom att uppleva och studera det varierande, hårda nordiska klimatet tar de fram produkter av högsta kvalitet designade med stor noggrannhet. Canada Snow ger dig alltid den kvalitet, funktionalitet, komfort och hållbarhet som fungerar i både kallare och mildare klimat.

För att du lättare ska kunna hitta vilka boots och kängor som motsvarar dina behov, så har Canada Snow utfört olika köldtester på skorna, vilka går ut på att mäta temperaturen i skorna under olika tidsintervaller och temperaturer. Testerna började vid en temperatur på 22⁰C och går ner till 0⁰C. Canada Snow har sedan graderat skorna enligt ett system med snöflingor, som illustrerar värmeisoleringen för varje modell.  

 

Toronto Premium❄️❄️❄️❄️❄️

Toronto Premium Curling
Det mest effektiva sättet att hålla fötterna varma i vinter är att hålla hela kroppen varm. Ta med dig en vän eller familjemedlem och ge dig ut på en vinterpromenad i det härliga vintervädret. Förbered dig för kylan med en varm jacka, en mysig mössa, ett par härliga vantar och till sist men inte minst, ett par Toronto Premium Curling på fötterna! Denna damsko är Canada Snows varmaste curling boots, perfekta damskor för de kyligaste dagarna. Med sina handgjorda och handplockade premiummaterial kommer du att kunna hålla dina fötter varma under flera timmar i snön. Tips! Använd gärna en ullstrumpa för maximal värme.

 

Quebec Grip Sympatex❄️❄️❄️❄️❄️

Quebec Grip Sympatex
Att hålla fötterna torra när det är kallt ute är det absolut viktigaste för att inte frysa om tårna. Med ett sympatex-membran i kombination med ett varmt innerfoder håller du fötterna både varma och torra under vintern. Upptäck Quebec Grip Sympatex, damskorna med det vattentäta membranet som gör att du kan vistas i snöslasket utan att vattnet tränger igenom!

 

Mount Meer❄️❄️❄️❄️ 


Mount Meer Svart 
Mount Meer Beige Mount Meer från Canada Snow är en given favorit när vi pratar kyla. Med en gradering på fyra snöflingor och en innersula med flera värmeisolerande skikt, håller du dig med all säkerhet varm om fötterna i vinter. Skorna är fodrade med äkta fårskinn behandlade med Bionic Finish för en vatten- och smutsavvisande finish.

 

 

Quebec Grip - ❄️❄️❄️❄️


Quebec Grip Beige
När det är kyligt ute kan markkylan ha en extra kall effekt på fötterna och i värsta fall leda bort värmen från foten. Då är det bra att investera i ett par vinterboots med en sulkonstruktion av isolerande material. Quebec Grip från Canada Snow har flera värmeisolerande skikt som isolerar mot markkyla och håller fötterna varma hela dagen. Dessa skor är Canada Snow's utveckling på modellen Quebec Classic och finns i flera olika färger och material, allt för att just du ska kunna hitta din favorit. Läs mer och upptäck våra olika modeller från Canada Snow här!

 

Quebec Classic - ❄️❄️❄️❄️

Quebec Classic Curlingboots
Quebec Classic är likt namnet Canada Snow's stolta klassiker! Skorna är fodrade med äkta fårskinn och är ett bra skoval inför vintern. Dessa skor har en ovandel av vatten- och smutsavvisande mocka som stöter både fukt och väta. Med en komfortsula i fyra lager och en mellansula i kork och gummiblandning utlovas ett par varma skor i vinterkylan. Den klassiska modellen finns i flera olika färger både för honom och henne. Upptäck vårt sortiment och välj ut just din favorit! Se alla våra curlingmodeller här.

 

Mount Baker - ❄️❄️❄️❄️

Mount Baker
Det viktigaste för att slippa frysa om fötterna under riktigt kalla vinterdagar är ett par vinterskor som håller dig varm hela dagen. Mount Baker är Canada Snow's sportiga curlingkänga med dekorativa logodetaljer, som kommer att hålla dina fötter både snygga och varma under vintern. Dessa skor har en uttagbar komfortsula med fyra lager: thinsulate, kork, aluminium och merinoull. Skorna har även en inbyggd liten kil för extra komfort. Skornas mellansula är tillverkad i kork och gummiblandning för att hålla fötterna extra varma. 

 

Mount Verm Sympatex - ❄️❄️❄️❄️

Mount Verm Sympatex
Mount Verm är en klassisk, sportig och vattentät känga från Canada Snow. Skorna är fodrade med tunnare fleeceullmixfoder för god värmeisolering och en uttagbar komfortinnersula med flera värmeisolerande skikt. Är du i jakt på en varm, vattentät sko att bära i vinter? Då är Mount Verm Sympatex ett perfekt alternativ för dig!

 

Mount Verm Curling❄️❄️❄️

Mount Verm Curling
Mount Verm Curling är en stiligare curling boots för herrar, som ger bra grepp och håller värmen. Denna sko har en ovandel i vattenavvisande mocka och är fodrad med äkta fårskinn. Med en yttersula i premiumgummi håller även du greppet vid hala underlag. Tips! Denna modell finns även i brunt.

 

Mount Cross❄️❄️❄️


Mount Cross
Mount Cross är det senaste tillskottet av Canada Snow's herrkollektion där design möter komfort. Med foder av ullmix får du garanterat en varm känsla som håller sig hela dagen. Mount Cross finns i olivfärgad mocka och som chelseaboots i svart klassisk mocka, klicka dig vidare för att se de olika modellerna här. De perfekta skorna att bära utomhus när det börjar bli lite kyligare ute. 

 

Mount Hektor - ❄️❄️

Mount Hektor
Mount Hektor är för den sportigt modemedvetna herren. Kyligare tider är på intåg och vad passar inte bättre än en varmt fodrad sko med äkta ull för en värmeisolerande effekt? Unna dig ett par varma skor i vinter. Modellen Mount Hektor finns i tre olika utföranden i färger som bland annat brunt och svart.

 

Mount Gareth❄️❄️

Mount Gareth
Mount Gareth har en grovmönstrad sula som är slitstark och perfekt för herrar som vill ha en snygg vardagssko. Skorna är fodrade med äkta ull på textil för en skön och värmeisolerande effekt. Yttersulan är av en mjuk och flexibel gummimix med grovt mönster som ger ett bra grepp.

 

Mount Zoe❄️❄️

Mount Zoe
Mount Zoe är en modern feminin trekkingboot för henne med ett värmeisolerande lager som passar lika bra på skogsturen som i city! Denna sko har en innersula med fyra lager för extra komfort och en gummiskoning som går upp en bit på sidan av bootsen som gör de extra tåliga mot väta. Visste du att vi har Mount Zoe i flera olika modeller och färger? Kolla in dem här!

 

Mount Alexis❄️❄️

Mount Alexis Boots
Mount Alexis har Canada Snow's nya, designade kilsula, en sula med slitstark struktur för extra antislip-/antihalkegenskaper. Denna damsko har ett varmt innerfoder av ullmix och fyra värmeisolerande lager. Perfekta citykängorna och för kalla vinterpromenader. Mount Alexis finns både i mocka och skinn, i färger som bland annat svart, brun, mörkgrön, grå och kamelfärgad mocka. Läs mer om Mount Alexis här.