Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

category
/varumarken/crocs/barnskor

Barnskor

Crocs är ett varumärke som är särskilt känt för sina bekväma, lätta och färgglada skor för barn. Crocs-barnskor är utformade med barnens komfort och glädje i åtanke och har blivit en populär favorit bland både barn och föräldrar.

Shoppa barnskor från Crocs online

Crocs är ett varumärke som är särskilt känt för sina bekväma, lätta och färgglada skor för barn. Crocs-barnskor är utformade med barnens komfort och glädje i åtanke och har blivit en populär favorit bland både barn och föräldrar.

 

En av de mest populära barnskorna från Crocs är deras "Classic Clog". Denna ikoniska sko har en enkel och lättviktig design med en perforerad överdel och en unik gummisula. Classic Clog är extremt bekväm för barn att bära och ger stöd för deras fötter under lek och aktiviteter. Skon har också en bred passform som gör att barnen enkelt kan sätta på och ta av skorna själva, vilket uppskattas av både barn och föräldrar.

 

Crocs erbjuder också andra barnskor som sandaler, flip-flops och gummistövlar. Deras sandaler är perfekta för varmare väder och vattenaktiviteter, medan flip-flops ger enkelhet och bekvämlighet för strandbesök eller pooltider. Deras gummistövlar ger barnen möjlighet att vara aktiva och leka utan att kompromissa med komfort under regniga dagar på förskolan. 

 

En av de bästa sakerna med barnskor från Crocs är deras lekfulla och färgglada design. Skorna finns nämligen i en mängd olika färger, mönster och karaktärer, vilket gör det roligt för barnen att välja sina egna skor och uttrycka sin personlighet. Oavsett om det är deras favoritfärg, en tecknad filmkaraktär eller ett roligt mönster, finns det en Crocs-modell för alla barns smak.

 

Vi på Scorett gillar även att skorna från Crocs är extremt praktiska och tåliga. De är gjorda av Crocs unika material som kallas Croslite, vilket gör dem lätta, vattenavvisande och enkla att rengöra. Föräldrar kan vara lugna i vetskapen om att deras barn kan leka och ha kul utan att behöva oroa sig för att skorna ska bli smutsiga eller förstöras.

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.