VISAR 1-24 (31)1 2 Sista 100 per sida

Crocs

Crocs logotyp

Mjuka, lätta tofflor för dam, herr och barn

Crocs är världsledande inom innovativa fritidsskor för män, kvinnor och barn. Deras enkla slip-on-and-off skor är skapade med Croslite™-material som ger varje sko den där mjuka, bekväma, superlätta och luktfria kvaliteten som vi älskar. 

Den populära Foppa-toffeln

Crocs lanserades år 2002 och dessa favoritskor som även är kända under namnet ”Foppatofflor”, finns i flera olika modeller. Crocs finns nu som den klassiska modellen Classic för både vuxna och barn. Vi har även en gummistövel för barn. 

Bada med Crocs tofflor

Visste du att du även kan bada med dina Crocs tofflor? Vattentåliga tofflor är perfekta för en dag på stranden! Foppatofflorna kan även fungera som ett par sköna morgontofflor när du går ut för att hämta tidningen. Allsidigare skor får du leta efter! 

Crocs tofflor med roliga motiv

På senare år har en mängd roliga Crocsmodeller släppts med motiv från kända filmer. Oavsett modell så får du en sko i Croslite material som kombinerar egenskaper som låg vikt, stötdämpning och slitstyrka på ett fantastiskt sätt. Ofta med sin färgstarka och iögonfallancde design. Crocs tofflor är särskilt lämpliga för semestrar och dagsutflykter.

Du hittar dina nya skor från Crocs hos Scorett.