Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Damskor

Crocs är ett välkänt varumärke som är känt för sina unika och bekväma skor. De ursprungliga Crocs-skorna lanserades först 2002 och har sedan dess blivit populära världen över, särskilt bland kvinnor som uppskattar komfort.

Färg
Storlek
Material
Varugrupp
Pris

4 träffar.

Shoppa damskor från Crocs online

Crocs är ett välkänt varumärke som är känt för sina unika och bekväma skor. De ursprungliga Crocs-skorna lanserades först 2002 och har sedan dess blivit populära världen över, särskilt bland kvinnor som uppskattar komfort.

 

En av de mest populära damskor från Crocs är deras modellen "Classic". Dessa ikoniska skor har en unik design med en perforerad överdel och en lättviktig konstruktion. Classic Clogs är kända för sin otroliga komfort och är perfekta för vardagligt bruk, särskilt för långa perioder av stående eller gående. De finns i olika färger och mönster, vilket ger kvinnor möjlighet att uttrycka sin personliga stil.

 

Crocs erbjuder också andra damskor som sandaler, ballerinaskor och flip-flops. Deras sandaler är kända för sin bekvämlighet och funktionalitet, och de är ett bra val för sommarbruk. Ballerinaskor från Crocs kombinerar komfort med stil och är ett utmärkt alternativ för mer dressade tillfällen. Deras flip-flops är perfekta för stranden eller poolen, och de erbjuder också samma komfort som deras andra skor.

 

En annan fördel med Crocs-damskor är att de är lätta att rengöra och tåliga mot vatten. De är gjorda av ett material som kallas Croslite, vilket ger skorna en vattenavvisande egenskap och gör dem lätta att torka av och hålla rena.

 

Crocs är inte bara kända för sin komfort utan också för sina färgglada och lekfulla design. Deras skor finns i olika färger och mönster, inklusive enfärgade, mönstrade och dekorerade med karaktärer eller logotyper. Detta gör att kvinnor kan hitta skor som passar deras personliga stil och förhöjer deras outfit med en touch av lekfullhet.

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.