Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

category
/varumarken/crocs/herrskor

Herrskor

Crocs är ett populärt varumärke som är känt för sina unika och bekväma skor. Även om varumärket kanske är mest känt för sina "Classic Clog"-modeller, erbjuder Crocs också ett brett utbud av herrskor som kombinerar komfort, funktionalitet och stil.

Färg
Storlek
Material
Varugrupp
Pris

5 träffar.

Shoppa herrskor från Crocs online

Crocs är ett populärt varumärke som är känt för sina unika och bekväma skor. Även om varumärket kanske är mest känt för sina "Classic Clog"-modeller, erbjuder Crocs också ett brett utbud av herrskor som kombinerar komfort, funktionalitet och stil.

 

En av de mest populära herrskorna från Crocs är deras "Classic Clog". Denna ikoniska sko har en perforerad överdel och en lättviktig design som ger en omedelbar komfort för fötterna. Classic Clog har en bred passform som passar de flesta fötter och är perfekt för avslappnad vardagsstil. Dessa skor är särskilt omtyckta av män som uppskattar enkla och bekväma skor för vardagligt bruk.

 

Crocs erbjuder också andra herrskor som sandaler, slip-ins och flipflop. Deras sandaler är idealiska för sommarsäsongen, och de finns i olika stilar för att möta olika aktiviteter och tillfällen. En av de största fördelarna med Crocs-herrskor är det unika materialet som kallas Croslite, som används i tillverkningen. Croslite ger skorna deras lätta vikt, vattenavvisande egenskaper och flexibilitet. Denna unika egenskap gör att Crocs-herrskor kan användas i olika väderförhållanden och aktiviteter.

 

Crocs herrskor erbjuder också många olika färger och mönster, vilket ger män möjlighet att uttrycka sin personliga stil. Oavsett om det är enkelfärgade skor för en mer diskret look eller mönstrade skor för att lägga till lite lekfullhet, finns det en Crocs-modell för alla.

 

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.