Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Boots

Dr. Martens erbjuder ett brett utbud av boots i olika modeller och stilar. En av deras mest kända och älskade modeller är deras "1460"-boot som har en tidlös design och tillverkas av högkvalitativt läder eller syntetiska material, vilket ger dem en robust och hållbar känsla.

Shoppa boots från Dr. Martens online

Dr. Martens erbjuder ett brett utbud av boots i olika modeller och stilar. En av deras mest kända och älskade modeller är deras "1460"-boot som har en tidlös design och tillverkas av högkvalitativt läder eller syntetiska material, vilket ger dem en robust och hållbar känsla.

 

Förutom den klassiska 1460-modellen erbjuder Dr. Martens också andra boots, inklusive chelsea boots, snörkängor och varmfodrade boots. Deras chelsea boots är stilrena och tidlösa, med elastiska sidopaneler för enkelhet och komfort. Snörkängorna är mer avslappnade och erbjuder en mer streetwear-inspirerad look. 

 

En av de mest kända egenskaperna hos Dr. Martens boots är den unika luftkuddssulan. Denna sula ger inte bara enastående komfort och stötdämpning, utan ger också ett bra grepp och stabilitet på olika underlag. En stor fördel med boots från Dr. Martens är att deras skor finns i olika färger och finishar, vilket ger möjlighet att hitta en sko som passar varje persons stil och smak. 

 

Oavsett om det är för vardagligt bruk, arbete eller speciella tillfällen, finns det ett par Dr. Martens boots som passar varje persons stil och behov.

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.