Sparade produkter

Laddar favoriter...

"}
Färg
Storlek
Material
Dam/Herr/Barn/Acc
Varugrupp
Pris
Sortera efter

36 träffar.

Shoppa skor från Dr. Martens online

Dr. Martens är med sina kängor ett av världens mest älskade skomärken för män och kvinnor. De är mest kända för sina klassiska snörkängor med gummisulor samt för de ikoniska modellerna Dr. Martens 1460 och Dr. Martens Pascal. 

 

Trendiga och robusta kängor

Dr. Martens är ett varumärke som har blivit synonymt med ikoniska och tidlösa skor. Sedan starten har Dr. Martens byggt ett rykte om sig att erbjuda skor av högsta kvalitet som kombinerar stil, komfort och hållbarhet.

 

En av de främsta anledningarna till att Dr. Martens-skorna är så omtyckta är deras omisskännliga design. Med sitt karakteristiska och robusta utseende har Dr. Martens skapat en stil som är både unik och igenkännbar. De klassiska detaljerna som den gula sömmen, de karaktäristiska snörhålen och den grova sulan har blivit kännetecken för varumärket.

 

Dr. Martens-skorna är inte bara snygga, de är också otroligt hållbara. Tillverkade av kvalitetsläder och noggrant konstruerade, är de kända för sin långa livslängd. De är byggda för att tåla daglig användning och tuffa förhållanden utan att tappa sin form eller kvalitet. Många Dr. Martens-ägare vittnar om att deras skor blir ännu vackrare med åren, då lädret blir mjukt och får en patina som ger skorna karaktär.

 

Skor från Dr. Martens hos Scorett

Vi på Scorett erbjuder damskor och herrskor från varumärket Dr. Martens. Deras skor ger dig den perfekta blandningen av vintage och punk. Oavsett om du köper chelsea boots, boots, loafers eller sandaler - så kan du vara säker på att du får ett noggrant tillverkat hantverk. Deras skor håller i många år och blir dessutom snyggare med åren. Du kan styla skorna till en söt klänning, jeans eller en tjock vinterjacka, oavsett så är det en investering för din garderob. 

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.