Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Sandaler

Nu kan du även bära skor från Dr. Martens under sommarens varmaste dagar! Upptäck deras imponerande kollektion av sandaler som kombinerar deras unika design och kvalitet med sommarens friskhet och bekvämlighet.

Shoppa sandaler från Dr. Martens online

Nu kan du även bära skor från Dr. Martens under sommarens varmaste dagar! Upptäck deras imponerande kollektion av sandaler som kombinerar deras unika design och kvalitet med sommarens friskhet och bekvämlighet.

 

Dr. Martens sandaler är inte bara snygga utan också mycket funktionella och bekväma. De är tillverkade av högkvalitativa material och har den karakteristiska luftkuddssulan som ger enastående stötdämpning och komfort, även i ett par sandaler. Detta gör att deras sandaler inte bara ser bra ut utan också är perfekta för långa promenader, dagar på stranden eller andra sommaraktiviteter.

 

En av de mest populära sandalmodellerna från Dr. Martens är deras gladiator-sandaler. Dessa sandaler har flera remmar som korsar över foten och ger en snygg och tuff stil. De har en justerbar rem runt ankeln för en säker passform och komfort. Gladiator-sandalerna från Dr. Martens är ett utmärkt val för dem som vill uttrycka sin personliga stil och ge en extra kant till sin outfit.

 

Dr. Martens erbjuder också andra sandalmodeller som slip-in sandaler och remsandaler. Två perfekta modeller för avslappnade stunder vid stranden, cykelturen och i city.

 

Det som vi på Scorett gillar med Dr. Martens sandaler är att de finns i flera färger, vilket ger möjlighet att hitta en sandal som passar varje persons stil och smak. De finns i klassiska färger som svart och brunt, men också i mer vågade färger och mönster för dem som vill sticka ut och vara trendiga under sommarsäsongen.

 

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.