Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

"}

Färg
Storlek
Material
Dam/Herr/Barn/Acc
Varugrupp
Pris
Sortera efter

52 träffar.

Skor med medvetenhet om miljön

Svenska Läeder by Nature grundades 2010 men hantverket av hållbar skotillverkning har utövats i generationer. Med varaktighet och hållbarhet som ledord i materialval och konstruktion bygger deras kollektioner på en tidlös och hållbar design. Skorna produceras inom Europa där de tillverkas av syntetiskt och/eller vegetabiliska garvat läder. Såväl skinn som foder är helt kromfritt. Med Läeder by Nature finner du genuin hantverksskicklighet i en miljömedveten produktion. Oavsett om du letar efter stilrena, svarta kängor eller kormfria sneakers – så hittar du miljömedvetna skor hos Läeder by Nature.

För en hållbar framtid

Jordens resurser är inte oändliga. För Läeder by Nature är det viktigt att minimera miljöpåverkan, och det jobbar varumärket med på många plan. Agar sneakerfrån Läeder by Nature är tillverkad i Portugal hos en fabrik som använder 100% förnybar energi - läs mer här. För Läeder by Nature är det viktigt med återvinning då det bidrar till en cirkulär industri och är en av de viktigaste delarna till en hållbar framtid inom skoindustrin.

 

Skor med tidlös och hållbar design

Läeder by Nature tänker på miljön i hela processen, inklusive emballage och energiproduktion. Varumärket står för medvetenhet om miljön genom design som håller över tid. Minimala resurser används för att lämna miljön opåverkad för framtida generationer. Alla produkter som sätts på marknaden måste leva länge för en hållbar framtid. Upptäck damskor och herrskor från Läeder by Nature!  

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.