VISAR 1-24 (53)1 2 3 Sista 100 per sida

Läeder by Nature

Skor med medvetenhet om miljön

Svenska Läeder by Nature grundades 2010 men hantverket av hållbar skotillverkning har utövats i generationer. Med varaktighet och hållbarhet som ledord i materialval och konstruktion bygger deras kollektioner på en tidlös och hållbar design. Skorna produceras inom Europa där de tillverkas av syntetiskt och/eller vegetabiliska garvat läder. Såväl skinn som foder är helt kromfritt. Med Läeder by Nature finner du genuin hantverksskicklighet i en miljömedveten produktion. Oavsett om du letar efter stilrena, svarta kängor eller kormfria sneakers – så hittar du miljömedvetna skor hos Läeder by Nature.

För en hållbar framtid

Jordens resurser är inte oändliga. För Läeder by Nature är det viktigt att minimera miljöpåverkan, och det jobbar varumärket med på många plan. Agar sneakerfrån Läeder by Nature är tillverkad i Portugal hos en fabrik som använder 100% förnybar energi - läs mer här. För Läeder by Nature är det viktigt med återvinning då det bidrar till en cirkulär industri och är en av de viktigaste delarna till en hållbar framtid inom skoindustrin.

Skor med tidlös och hållbar design

Läeder by Nature tänker på miljön i hela processen, inklusive emballage och energiproduktion. Varumärket står för medvetenhet om miljön genom design som håller över tid. Minimala resurser används för att lämna miljön opåverkad för framtida generationer. Alla produkter som sätts på marknaden måste leva länge för en hållbar framtid. Upptäck damskor och herrskor från Läeder by Nature!