Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

category
/varumarken/laeder-by-nature/kromfria-sneakers

Kromfria sneakers

Läeder by Nature tänker på miljön i hela processen, inklusive emballage och energiproduktion. För att bemöta efterfrågan av kromfria läder har Läeder by Nature valt att ha kromfria skor i sitt sortiment.  

Miljövänliga skor för en hållbar livsstil

Läeder by Nature tänker på miljön i hela processen, inklusive emballage och energiproduktion. För att bemöta efterfrågan av kromfria läder har Läeder by Nature valt att ha kromfria skor i sitt sortiment.  

 

Kromgarvning är det skadligt?

Kromgarvningen görs med krom III, det är inte skadligt för den som har på sig skorna. Så länge rätt skyddsutrustning används i garvningen, samt vattnet renas innan utsläpp är det inte heller skadligt i produktion. Krom III förknippas ofta med krom VI som är cancerframkallande och förbjudet i EU. Krom VI används inte alls vid kromgarvning. Dock kan krom III omvandlas till krom VI om lädret inte garvas på ett bra garveri som har kunskap om processen.

 

Kromfria sneakers

Läeder by Nature använder sig av kromfri garvning, även kallat den syntetiska garvningen. Varumärket erbjuder kromfria sneakers för dam och herr. Upptäck sköna och miljövänliga sneakers och klicka hem dina favoriter redan idag.

 

Skor som står för medvetenhet om miljön

Läeder by Nature står för medvetenhet om miljön genom ekologisk design. De har utövat hantverket av hållbart skomakeri i fyra generationer av finslipning av vår kompetens, men traditionen av läderkonstruktion är över tusen år gammal. Läeder by Nature är ödmjuka experter på ekologisk produktion men är stolta över påståendet att deras läder är av världsklass.

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.